Semjén Vadász Zsolt, amikor ráült Kanadában a halott bölényre, elégedetten nézett körbe: na lám! Nem volt ott senki, talán csak ketten, akik cipelték utána a hóbeleváncát. Ejnye, a Fidesz-kamerák hol fenébe kóvályogtak? Megállapította, hogy ő akkora, de akkora vadász, mint Széchenyi Zsigmond. Legalább. Boldogságban úszva ült repülőre, kigondolta, tenni kéne valami ütőset itthon is. Tett. …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Okádék egy alak, aki szerint az ördög mindenütt ott van. Már hogyne volna. Az ő képében!
menekült
Ennek a legújabb 0rbán kormánynak az első törvénye nem a közalkalmazottak, nem az egészségügyi vagy oktatási dolgozók, nem a közmunkások bérének növelése volt, hanem magától értetődően a parlamenti képviselők fizetésének emelése. Ahogy a 2. 0rbány kormány is a legfontosabbal, a pálinkafőzés adómentessé tételével kezdte. Most a következő fontos döntése a miniszterek qva alacsony fizetésének emelése. De ne vádoljuk őket érzéketlenséggel, hiszen az eddig kimaradtakról is gondoskodnak. Szinte az összes cafetériát megszüntették, hiszen a bérből és fizetésből élők ne béren kívüli juttatást, hanem bért kapjanak! Tök igazuk van!
tudode
Közmondás szerint: EGYIK KUTYA, A MÁSIK EB, már ami a képviseletünket ellátók tiszteletdíját illeti.
.
Kiindulva abból, hogy 1990-ben 32.500 Ft volt a mezei képviselők TISZTELETDÍJA! Tehát kb. az átlagbér háromszorosa. Aztán elszemtelenedtek, és KONZULTÁCIÓ nélkül, egyetértésben emelgetik a CSILLAGOS ÉGIG, úgy elszemtelenedve, hogy 2014-től már a MUNKÁLTATÓKNAK, nekünk SEMMI KÖZÜNK, hogy mennyit csippentenek ki szinte minden szinten!
.
www.parlament.hu/pairhelp/alap_potdij.htm
.
Arról nem szólva, hogy a PLENÁRIS ÜLÉSEKET két hetenként, két napig tartanak az un. RENDELETI KORMÁNYZÁST is "kiharcolva" maguknak, sőt a tiszteletreméltónak nem mondható HÁZICUKUSZ bevonulásakor az EGÉSZ NYÁJ felállva ÜDVÖZLI!
.
Arról nem is szólva, hogy az ALÁRENDELTSÉGÜKBE TARTOZÓ közszolgák teljesítményét mérik klf. szempontok szerint, azokét, akiknek a BÉRTÁBLÁJA 2008 óta nem változott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.