Mert folyamatosan megsértjük az EU szabályait, következmények nélkül. Itt az ideje, hogy az Európai Unió kirúgja Magyarországot, – írja a Guardian híres publicistája, Owen Jones. Szerinte az EU egyik tagállama mindenféle következmények nélkül rúg fel alapvető demokratikus értékeket, sérti meg az emberi jogokat és sodródik egyre inkább az autoritarianizmus felé. Jones szerint Orbán büszkélkedik az illiberális demokráciával (egyébként most már nem, egy ideje lecserélték a szlogent a kereszténydemokráciára), Szinte lehetetlenné tették a menedékkérelmek beadását, Kriminalizálták a menekültek segítését, és 25 százalékos adóval sújtják a menekülteknek segítő szervezeteket. De az írás felhozza, hogy törölték a Billy Elliot előadásait (ami nem igaz, csak az előadások körülbelül harmadát törölték), miután a kormánypárti sajtó melegpropagandával vádolta őket. Sőt, kampányt indítottak Soros György és a CEU ellen is. Szerinte az Európai Néppárt nem volt hajlandó felelősségre vonni...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@verőce21: Nem olvastam hogy a magyar embereket vagy Magyarország ot tamadna a cikk. Kifejezetten a gecirol és fasisztoid kormanyarol szól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Mai napig fajsúlyos kérdés, hogy
-
MI LETT A FIDESSZEL?
.
Attól kezdve, hogy

--- BEÁRULTA a Fekete dobozba, v mibe az Édesapját, hogy hülyére veri őt, aztán
.
--- amikor Lakitelken feltették neki a MAI NAPIG AKTUÁLIS kérdést, hogy MI LETT A FIDESSZEL, jelesül akkor, amikor
.
-- - EGYIK NAP "megkapta" az MSZP által szétosztott MSZMP vagyonából a tiszti házat, bevonva az MDF-et a mutyiba, amellyel megalapozta az Orbán- család gazdagodását, a durva papa elfogadta a bányáját, de
.
-- Antall József Miniszterelnök nem akart balhét, a MUTYI elsimítva.
.
Annyi balhéja volt az ELMÚLT 30 év alatt, arra RENDEZKEDETT BE, hogy LEGJOBB VÉDEKEZÉS a .. t á m a d á s, a HADICSELEK ELKÖVETÉSE pedig jó IDŐBEN, JÓ HELYEN, jelen esetben a KÖZELGŐ,Európai Parlament tagjainak következő választását 2019. május 23. és 26. között tartják.
.
Valójában szinte minden szinten az EU-tól kezdve a hazai POLITIZÁLÁS rákfenéje lehet a PÁRTFEGYELEM, oly annyira, hogy nem csak a hazai PARLAMENTET, az EU parlamentet is úgy ..m e g o s z t o t t a a HADICSELEIVEL, már a 2011-es SOROS ELNÖKSÉGE ALATT!
.
--------Daniel Cohn-Bendit kioszt pár sallert Orbán Viktornak az EU Parlamentben 2011.07.05 FRA ENG HUN.
www.youtube.com/watch?v=FgScDXYoQLE&t=47s
.
Nem süllyedt el szégyenében, visszavágott, hogy báncsák Magyarországot
.
www.youtube.com/watch?v=kKaGbW0ymtE&t=42s.
.
Ez megy ami óta KINYÍLT A CSIPÁJA a BALTÁSTÓL kezdte a Stop Sorosig (SS) tv-ig!
.
Előfordulhat, hogy LESZ MAJD EGY BICSEKJE, amibe saját magát hasaltatja el!
tudode
@tudode:
.
Jav.
Előfordulhat, hogy LESZ MAJD EGY BODICSEKJE, amibe saját magát hasaltatja el.
karma1
Egyesek tajekozatlansaga az eget veri. Ahol elek, az bizony Anglia reven tagja az eu-nak, f@szkalap!
Tajekozodas (is) a tudas anyja.
csipetke
@verőce21: 1:13 Nem világos,hogy mi köze orbán politikájának az orosz válogatotthoz, az egyik sport,a másik pedig egy politikának nevezett katyvasz. Egyébként a magyar embereket nem mocskolta és vádolta senki,az orbánkormány elmebeteg buggyant politikájával ellentétben.
verőce21
@Yoda69: Mert nem olvasol eleget! @csipetke:
vladimir putin
@Shikari: Na. Tegyük fel, hogy kártyázunk, aztán rájövök, hogy csalsz. Bedobom a kártyáimat, kilépek. A többieknek meg szólok, hogy lófaszt tegyenek a valagadba.
Ennyit a véleményeidről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.