Kormányzati skizofrénia: ha kárpátaljai magyarokról van szó, oké a Velencei Bizottság, ha Stop Sorosról, akkor viszont épp Magyarországot támadják. Szinte egyszerre adott ki péntek délután közleményt a Külügyminisztérium, a Miniszterelnökség és a Fidesz. Mindhárom közlemény kapcsolódik a Velencei Bizottsághoz, csak a hangoltságuk különböző. Szijjártó Péter ugyanis a kárpátaljai magyarok jogairól adott ki közleményt, és ebben ez állt:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A velencei bizottság ajánlását mindig a saját szájuk íze szerint kommentálják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A velencei bizottság ajánlását mindig a saját szájuk íze szerint kommentálják.
Peller Anikó
@szaboria1: Nem, tiltakozom ez ellen.

Ők MINDENT a saját büdös szájuk szerint értelmeznek.
karma1
@RonaGyuri: Ez a szitu semmi masbol nem ered, mint a Gazdaallat skizofreniajabol (is, meg a sok mas szocio- es pszichopata tunetegyuttesebol is), hogy kepes meg magaval szemben is allast foglalni.
Azt sem veszi figyelembe, hogy a magyar kivandorlok egy masik orszagban migranskent jelennek meg, - az union beluli munkavallalas az csak egy hivatalos konnyitese az emberek vandorlasanak egyik unios orszagbol a masikba. Mivel minden nemzetallam megtartja a sajat adozasat, nincs kettos adoztatas, es hat a Nagy-Britanniaban szuletett kis Toth Kevin bizony angol allampolgar elsosorban, aki 18 eves koraban csak a nagyszuleit akarja majd meglatogatni Magyarorszagon, ha addig nem teszi el oket lab alol a kivalo egeszsegugyi ellatas, mert hogy magyar allampolgar nem fog akarni lenni, az egeszen biztos.
orban a "szabad munkaeroaramlas az union belul" cimu lozunggal csak kicsinyiteni akarja azt a katasztrofat, ami mar kevesebb, mint 5 even belul csodbe viszi Magyarorszagot.
tudode
Nem tudni MIKOR VOLT az országos keresztelője immáron már a MAGÁNHADSEREG VEZETŐJÉNEK, azaz AHOGY TETSZIK:
.
-- O1G alias Orbán Viktor, valamint
.
-- Magyarország Viktor, alias Orbán Viktor!
.
Csak amiatt, mert nem Magyarországot báncsák, a GÁTLÁSTALAN "falusi gyereket", aki, ha egyáltalán járt óvodába olyan OVISAN teszi már a dolgát AMERRE JÁR, KEL, REPÜLGET, ahogy az ovisoknál az ÓVÓNÉNI sem tűri el azt, hogy: HÜLYE VAGY, HÜLYE VAGY TE!
.
Legalább FÉL ÉV KELL AHHOZ, hogy Magyarország Viktor SAJÁTOS ÁLLAMÁNAK rabszolgái átlássák azt, hogy MIT KEVER az ÖREG HARCOS!
.
Magyarország Viktor ÁLLAMA kicsi, de ÖSSZESSÉGÉBEN akkorára sikeredett, mint a HIM-ALÁJA , egy átláthatatlan, SENKI NEM TUD SEMMIT, kupi az un. KORMÁNYHIVATALOKIG, ahová kb. 1500 ügykört PAKOLTAK LE, a NYOMD MEG A NÉNIKÉDET ügyfélszolgálatokig
.
Aki TOPPON VAN, az Mo Orbán Viktor, és az ő hűségeSS kutyuskája, Petike!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.