A CEU-ügy után e mostani a legsúlyosabb támadás a tudomány autonómiája ellen. Egyebek mellett ezt tartalmazza az akadémikusokból és akadémiai nagydoktorokból álló Stádium 28 Kör nyilatkozata. A dokumentum egyik aláíróját, Csányi Vilmos akadémikust kérdeztük.

(Forrás: 168 óra)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
jó hogy felismerik a rendszer jellegét
8 év után...
Peller Anikó
Pofasszorok battyányi kure? Kussoltok gecik?
RonaGyuri
Na kérem itten van az eb elhantolva

avagy a gengszterváltás legnagyobb árulása, sőt átvágása

„Rengeteg disznóság történt. Elmúlt majd három emberöltő, de ezek a disznóságok nem tűntek el nyomtalanul. Ezek kulturálisan öröklődnek nemzedékről nemzedékre. Azoknak a gyerekei, unokái, akikkel a sérelmek megestek, ezt mind tudják, számon tartják. Olyan sérelmek estek az ország egyik felén, amiket nem lehet ráolvasással eltüntetni.”
Ez a gondolat a 168órában „Csányi Vilmos akadémikussal készült interjúban hangzott el, abból az alkalomból, hogy az akadémikusokból és akadémiai nagydoktorokból álló Stádium 28 Kör nyilatkozatát annak egyik aláírójaként fémjelezte”!
Hét hogy mit lehet ráolvasással eltüntetni azt nem tudom, de azt igen, hogy ezen sérelmeket kik okozták az igen. Nem kell mélyreható elemzés tudni, hogy – bár többek esetében az effektív közreműködés is megáll – a sérelmek nyertesei a regnáló ártunk és qurmányunk pribékjei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson