Toroczkai László várhatóan pártot alapít, éss azt reméli, egy éven belül erősebb lehet a Jobbiknál.

Szombaton Ásotthalmon „zenés és családi programokat követően” úgymond zászlót bont Toroczkai László kezdeményezése, a Mi Hazánk Mozgalom.

A Jobbikból júniusban kizárt polgármester két szintén exjobbikossal, Novák Előddel és a jelenleg is parlamenti képviselő Dúró Dórával oldalán gyors erősödést remél.

Toroczkaival ma zászlót bont egy új szélsőjobboldali mozgalom

Toroczkai a mai Népszavának azt nyilatkozta:

„Nem számolgatom, hányan jönnek. Ha kellőképpen lelkesek lesznek, megalakítjuk a pártot. Politikai dagonya helyett pozitív jövőképet fogunk adni hazánk népének.”

Toroczkai elsősorban a Jobbikból kilépőkre számít, úgy látja, az eddigi távozások „csak a jéghegy csúcsa”.

A legtöbben várakozó állásponton vannak, attól teszik függővé, maradnak-e a Jobbikban, hogy mi történik Ásotthalmon.

Toroczkai úgy véli, ha bejelentik a pártalapítást, a Jobbik aktív tagságának jelentős része hozzájuk csatlakozik. Az M1-en pedig arról beszélt, hogy szerinte a mozgalma egy éven belül erősebb lehet a Jobbiknál.

Ezzel szemben a Jobbikból azt hallani, hogy a kilépők okozta veszteséget „fedezik” az új belépések.

Cikk-s éc ímlapkép: Facebook/Toroczkai László

(nepszava.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Szélső jobbos fasiszta pártból egy is sokkal tobb a kelleténél! Már van kettő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Szélső jobbos fasiszta pártból egy is sokkal tobb a kelleténél! Már van kettő.
justhpeter
Ostoba pótcselekvés. Ugyanis Orbán követőitől szélsőségesebbek nem tudnak lenni, hiszen Orbán kleptokráciája egészen a gödörig elvezeti majd az országot. Akkor meg minek ez az újabb csürhe ?
Sziszifusz
Nem tudom miért, de Mi Hazánk Mozgalom (MHM) elnevezés, az egykori Hungarista Mozgalom (HM) -ra emlékeztet.
Szálasi Ferenc példaképként és a zöld ing viseletként jelentheti az elődökhöz való igazodást.
Eladott Ország
A Toroczkai-féle akcióról, aminek keretében a radikális, mozgalmi Jobbik szellemiségét (bárcsak tudnám feledni) életre kelteni igyekvő szélsőséges arc rendkívüli módon bejelentette, hogy plagizálni ő is tud, nem csak Schmitt Pali bácsi meg Mészáros Lölö. Már amennyiben az eredeti ötleteiről ismert migránsverő-határvédő polgármester már évekkel ezelőtt is csinált egy Mi magunk nevű önképzőkört, és a sikereken felbuzdulva most megint. Vona Gábor oldalán a parlamentben évekig szende szűzként mosolygó Dúró NovákElődfelesége Dóra máris jelezte: segédkezet nyújt ő a süllyedő hajó elsüllyesztésében. Igaz, egyelőre a 26 fős Jobbik-frakcióból ő az egyedüli, aki kapható erre, de ami késik, az jön. Szegény Morvai Krisztina meg dőlhet szépen bele az ő kardjába, hogy éppen mostanság lengette be jövőre esedékes távozását a politikai életből. Éppen pont mire Toroczkai és bandája megleli majd a Jobbik elveszettnek hitt lelkét. Pedig szerintem ha ennek a platformnak, úgy értem leendő pártnak valakire szüksége van, az mindenképpen hazánk brüsszeli védőszentje, Morvai asszonyság. Naszóval, szép lesz ez, akárki meglássa. Az meg még szebb lesz, amikor a Jobbik hulláján betyár jelmezben csürdöngölőt járó Toroczkai becsatlakoztatja a formációját a Fideszbe. Nemzetet védeni, hergelni, uszítani. Na, akkor szerintem kiütöm magam vagy 48 órára.
tudode
Mr. Mo. Viktor megszülte a polgári körökből a Jobbikot, amelynek a KOTTÁJÁBÓL játszadozik nemzetieskedéssel, kisebbség, menekült, hontalanok, sérültek, stb. az EU 0,2%-át, a világ O,02% lakosság képviseletében a NARANCSOS BUKTÁJA után úgy, hogy BE SEM JÁRT a GAZDI a munkahelyére, de felvette a LÓVÉT!
.
Egy zsák narancsban egy rohadó déli gyümölcstől az EGÉSZ ZSÁK romladozik a NEMZETIESKEDÉSÉVEL, hozzájuk nem hasonlóak karaktergyilkolásával, és a LAKOSSÁG mindenféle baromsággal való félelemben tartásával!
.
Különben Torockainak sem esett le a TANTUSZA, hogy a cigány ügy azért ügy, mert ŐK a RENDSZERVÁLTÁS EGYIK LEGNAGYOBB vesztes rétege, mert a rendszerváltás előtt az un. FEKETE VONATOKKAL ingázva keresték meg népes családjuk számára a betevőt! (Megj. az un. ÚJ MAGYAROK KÖZÖTT "is" vannak cigányabbak a cigánynál.)
.
A rendszerváltás előtt bárki AKÁR 23 h körül is végigmehetett bárhol, nem rabolta ki senki, mert AKINEK NEM VOLT MUNKÁJA, felírta a rendőr!
.
Ma már nem csak az un. KISEBBSÉG, a volt KÖZÉPOSZTÁLY is közelít az ő nyomorúságos szintjükre!
.
Aki az ELESETTEKET bántja, EGYÉB ALJASSÁGRA is képeSS, bármely GYÜLEKEZETRŐL is legyen szó!
.
Ez az ÚJRAÉLEDŐ, bimbózó szélsőjobb "is" Mr. Mo. Viktor MAGÁNHADSEREGÉT erősíti!
.
wagabund
eddig olyan volt számomra a Jobbik, amilyen...de attól hányingerem támadt, hogy ellopták az adósságkiegyenlítésre tarhált milliókat(is)...

...meglátom Toroczkai különb vezető-e? asszem a fidesz letette a kávéscsészét, és érdeklődve figyel...
Commenter
@Madácsi Pali: majd a MIÉP még hozzájuk csapódik.
Nessy
Kell még egy uszító társaság, és akkor a fidesz felveheti a jóságos kereszténykultúrájú párt álarcot!
Commenter
@Madácsi Pali: ó, hogyne! Parlamenten kívül ők is képvselik a csurka féle irányvonalat. Indultak is a választáson most is csak épp most se jutottak be. A Jobbik radikális része és a nem tisztelt kormánypárt beelőzte őket.
Yoda69
Ez is csak egy fideSSes szekertabor. De csak osszak magukat, remeljuk elsziv parszazezer gyagyast a fideSStol.
Maxipocak
Ez most úgy kell, mint egy falat kenyér...
csipetke
Ha valamilyen módon megszabadítaná az országot a fidesztől,akkor hajrá!
Desischado
Nemhiába utálom őket. Egy radikális, megosztó csürhe. Remélem, szépen kinyírják magukat.
Commenter
@csipetke: cseberből vederbe, biztos hogy jó ötlet? Egyébként is, Fidesz fiókpárt.
Commenter
@Desischado: ...és veszélyes is! Elég csak a Gárdára gondolni meg ránézni!
csipetke
@Commenter: Torockai,és a fidesz?Ha belegondolsz,hogy a jobbik milyen volt,honnan indult,az évek során rengeteget változtak,"szelidültek",Dúró Dóra pedig egy szimpatikus politikus,ő valószínűleg hatással lesz Torockaira,de várjuk ki a végét,ne temessük őket rögtön.Vonát sajnálom,hogy elhúzott,bár neki is volt pár olyan beszólása,amiért épp csak nem kövezték meg,jogosan,pl a nyugdíjasokkal kapcsolatban.Most,hogy kiváltak a jobbikból,ki tudja,milyen lesz a politikájuk,várjuk ki a végét
Commenter
@csipetke: várjuk, rendben. De amit a mondandójukból és a híveikből leszűrtem, az nem sok jót jósol, épp visszatértek a radikális gyökereikhez.
kereső
@csipetke: ez egy szélsőjobboldali,náci párt lesz. Nincs toleranica.Ezeknek nem szabda egy percet se hagyni,hogy várjuk ki lesz, mert Dúró...
csipetke
@Commenter: @kereső: Oké,igazatok van.Meg lehet engem győzni,nem vagyok én durbincs...:)
Commenter
@csipetke: ne is legyél durbincs! :) Dúró sem kevésbé radikális csak azért mert nő és nem csúnya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.