A fejezetcímek: A teljesítmény megbecsülése; Normativitás; Tisztelet és lelki kiegyezés; Új gesztusok; Magyar érdekek képviselete; Környezeti fenntarthatóság

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Arról mélyen halgat, hogy elnökségs alatt hagyta kimulni a Magyar Köztársaságot. A helyén létrhozták Orbánsztán Fasiszta Diktatúrát. Nagyon rászolgált a Bajszos Sz@r elnevezésre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy nem szakad rájuk a Sándor palota? =))
Madácsi Pali
Arról mélyen halgat, hogy elnökségs alatt hagyta kimulni a Magyar Köztársaságot. A helyén létrhozták Orbánsztán Fasiszta Diktatúrát. Nagyon rászolgált a Bajszos Sz@r elnevezésre!
Clavigo
Jankó,,,kár,,hogy semmi közöd nincs semmihez sem..Maximum bólogathatsz,,,oszt jó napot.
kereső
@Clavigo: nem a'! "vétkesek közt,cinkos aki néma".
kereső
Mikor nyilik meg alatta a föld, ennyi hazugság hallatán?
lampa laz
Jankó, azé a legfontosabbat kihagytad, h hány klotyópapírral törlöd meg a szádat orbán seggnyalása után..., te csak egy nagyon szűk tolvaj társaság közt, bandatag vagy, a mi köztársaságunkhoz neked semmi közöd, szarbajszos marionett báb
Csizmás Kond
@Madácsi Pali: Kifejeznéd bővebben, hogy neked tulajdonképpen mit is jelent a köztársaság ?
Madácsi Pali
@Csizmás Kond: azt amit a világon minden nem fasiszta embernek. És negere az aránytalan, egyenlőtlen feltételü, elcsalt választással. Azt azt csak a kollaboráns tetvek ismerték el.
Csizmás Kond
@Madácsi Pali: ...és hol látsz te fasizmust ?
és azért is választás...ugyanis azt nem elismerni kell hanem elfogadni...minden esetben ha teljesült az akaratod ha nem, mert ami neked nem teljesült az igen másnak..és fordítva...
Madácsi Pali
@Csizmás Kond: mért is kel egy ellenzéki képviselő bejutásához több mi 2 szeres szavazat? Vagy 100 Ft kampánypénzből 98 mért a fideSS segiti? A biróság által kimondott választási csalás mért nem befolyásolja az eredményt? A tömegesen eltüntetett szavazatok mért nem befolyásolták a választási eredményt? Ez egy demokratikus jogállamban nem így van, és kétszer annyian szeretnénk ha hazánk az lenne, mint ahányan Orbánisztánban kívánnak élni.
Csizmás Kond
@Madácsi Pali: ..Pali...a választásnak vége...a következőbe el kell menni és szavazni...de azt most is mondtam és mégis fele otthon maradt...na azoknak sírj ne azoknak akik szavaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.