Az Orbán-kormányra amúgy is jellemző, a piacgazdaságra magasan tevő gyakorlatba illik, ahogy a Matolcsy-vezette MNB először alapítványával megvetette, majd kis idő teltével az MNB keretéből dupla áron továbbvásárolta saját magától a méltatlan helyzetbe került, egykor csodálatos Postapalotát. A szaldó 67,6 millió eurónk, vagyis 21 milliárd környékén jár és csak most kezdik felújítani!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Fidesz-fanok szerintetek is jól van így?
Eladott Ország
Ez az a szint, amikor elfogynak a szavak. Nem tudom, kinek mennyire életszerű, hogy Bánki Erik fideszes képviselő reggel felkel és benyújt egy olyan törvényjavaslatot, ami alapján az adóforintok elveszítik közpénz jellegüket és még mindig nem lángol a parlament. Azt viszont tudom, hogy ez már az a szint, amikor már nem tudnak leállni és nem fognak leállni. Miközben a híveket több és kevesebb sikerrel a pofátlan, bérkövetelő pedagógusok ellen hangolják, a szellemi honvédők virtuálisan békemenetelnek és lejáratnak, akit lehet, a Fidesz immár totálisan megszállta és fosztogatja, szabadrabolja az országot. És ha valaki esetleg azon gondolkodik, hogy miért csinálják ezt a nem egészen népszerű, pármilliós szarakodást ennyire nyilvánvalóan, amikor ezeknek a millióknak a sokszorosát tüntetik el és vágják zsebre, akkor erre is megvan a válasz. A soron következő választás tétje minimális. Tökmindegy lesz, kire szavazunk, a szavazatokat ők számolják és minden leigázott, valaha demokratikus intézményben ők ülnek. Ezt a visszamenőleges hatállyal lebontott, titkosított jogállamot a szavazófülkékben leváltani már nem lehet. Ezek ellopják addigra a szavazófülkét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.