Velencei Bizottság: Vissza kell vonni a Stop Soros törvényt!  A “Stop Soros” nevű törvénycsomag egyes rendelkezéseinek visszavonására szólított fel pénteken elfogadott állásfoglalásában a Velencei Bizottság, szerintük ugyanis AZOK SÚLYOSAN AKADÁLYOZZÁK A TÖRVÉNYESEN MŰKÖDŐ CIVIL SZERVEZETEK TEVÉKENYSÉGÉT  tudtuk meg az https://index.hu -tól. Az Országgyűlés által szerdán megszavazott törvény egyes előírásai “tisztességtelenül kriminalizálnak olyan szervezeti tevékenységeket, amelyek nem kapcsolódnak …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Vajon most mit lép az "öreg harcos", aki valójában egy SPEKULÁNS áldozata lett akkor, amikor a SOROS ALAPÍTVÁNY lóvéjából tartotta el a családját, és a Fityiszt, v mit, és még Oxfordban is folytathatott tanulmányokat.
.
Milyen I-GAZA va az alábbi videó záró mondatában, hogy "
.
"A POKOL TORNÁCA JÓINDULATTAL VAN KIKÖVEZVE!!!

Közzététel: 2017. dec. 7.
.
-----Orbán Viktor a Napi aktuálisban - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=X0TgHiiqcOg
.
Hasonlatként visszamutogat 2006, 07-re, már ami a GAZDASÁG TELJESÍTMÉNYÉT illeti, de azért ne felejtkezzünk el a LETELEPEDÉSI KÖTVÉNY üzletről, arfról sem, hogy VÁLTOZNAK AZ IDŐK, változnak az üzleti viszonyok, és a kaparj kurta "zemberek", mert volt idő, amikor több millió bevándorlót várt, aztán a Charlie Hebdo békemenet alkalmával jött rá, hogy jó üzlet a bevándorlással üzletelni
.
Íme a VILÁGHÁLÓ PLETYÓZIK:
.
----- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
""""Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak."""
.
A Mari néni a KISPADON az kutyafüle hozzá képest! Akkora manipulátor, franc, hogy KEVESEN VANNAK hozzá hasonlóak a Földön!
wagabund
a civil szervezetek miért hagyják, hogy százak fulladjanak a tengerbe? ha már ennyire tiltakoznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.