Az Alaptörvény hetedik módosítása és a Stop Soros elfogadása után nehezebb lesz mindenkinek. Nehezebb lesz tüntetni, menekülteken segíteni, hajléktalanokkal foglalkozni. A Fidesz és Orbán Viktor célja az, hogy senki se érintkezhessen olyan menekültekkel, akiknek segítségre lenne szükségük. Ez a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Az Amnesty a Fülkében: százezreknek kellene az utcán lenniük"...

csak szólok, hogy bizony tízezrek vannak az utcán a szemerkélő eső ellenére...

(most van a Red Bull Air Race elődöntője..., holnap még többen lesznek az utcákon)
tudode
Erről a cikkről a II. VILÁGHÁBORÚ nem kis egyezőséget mutat a ma már tőkélyre fejlesztett HIDEGHÁBORÚVAL, mégpedig a .. F É L E L E M ... és az .. É H S É G .. nagyobb úr az "embernél"!!!
.
Ma a gyerekek nem FÉLNEK, úgy, mint a II. vh. idején, mert EMLÉKEIM SZERINT a szüleink óva intettek, hogy NE VEGYÜNK FEL A FÖLDRŐL semmiféle játékot, babát, mert ROBBAN, amelyek ÉGI ÁLDÁSKÉNT jöttek a BOMBÁKKAL ,, d e s s t e r t k é n t az égből, több gyermek kezében, ha felvette felrobbanva! Ezen kívül ÉSZRE SEM VETTÜK, hogy szánkózás közben golyó fúródott a szánkóba, sőt futva közöltük a szülőkkel, hogy LELŐTTEK EGY lovat, és akkor került hús az asztalra!
.
De azoknak BELEÉGETT a háború borzalmai a zsigereibe, a vh. borzalmai, mint már írtam valamelyik cikkhez, +félálomban BOMBÁZÓRA asszociálok.
.
A mai HIDEGHÁBORÚ lassan ölő .. m é r e g , mivel az ELSŐ SORBAN menetelők FÉLNEK a zemberek haragjától, válaszra sem méltatják a SAJTÓT, és az UTOLSÓ SORBAN a koldus/hontalan pedig FÉLTI a kis MÓTYÓJÁT, hogy elszendergésekor LENYÚLJÁK, a dolgozók pedig egyenlőre FÉLTIK az állásukat, a holnapjukat!
.
De ha ELÉRHETI (feltételes módben) az társadalom BAJSZÁNAK KÜSZÖBÉT, amelyre több példa volt a TÖRTÉNELEM FOLYAMÁN, akkor a FÉLELEMKELTŐKNEK futás!
tudode
@wagabund: .
Addig, amíg nem JUTOTT TUDOMÁSOMRA ez a Redd Bull Air Race gyakorló repülgetése+, mit ne mondjak FÉLELEM FOGOTT EL, hasonlóan ahhoz, amikor hétfőnként megszólal a MOSTANI becézés szerint a RIASZTÁSI RENDSZER próbája (a II. vh-ban SZIRÉNÁNAK hívták)!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.