A hét képe annyira delejező, hogy nem tudod levenni a szemed róla. De vajon miért? A visegrádi négyek (V4 - Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) és Ausztria egyetértenek abban, hogy Európának képesnek kell lennie megvédeni a saját határait és biztonságot adni a polgárainak - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a V4-kormányfők és az osztrák kancellár csütörtöki budapesti csúcstalálkozója után.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Horizont: Nincs még egy ország akinek a miniszterelnöke úgy nézne ki mint egy trutyival teli szemeteszsák. Nem egy szupermodell alkat az biztos, erre mit vesz fel? Több számmal kisebb dizájner ruhát, ahelyett hogy méretre gyártaná az udvari szabó az XXXXL-es darabokat. Mint egy hasmenéses kerti törpe.Olyan a vezír, amilyet megérdemlünk!? A világ besír ezen a képen, nem véletlenül posztolta a " jó szomszéd" szlovák MinE pont ezt a felvételt a FB oldalára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Horizont: ma, 15:16
Áh, csak a pelenkanadrágnak szakadt el a gumija és a nagy súly miatt lecsúszott!
Képzeld el milyen szaga volt!!!
Nessy
@Commenter: Ruhát viselni tudni kell. Van aki sohasem lesz elegáns, még ha rászabják is!
Commenter
@Nessy: minden csálén áll rajta legyen az Armani vagy kínai turi. Stílusnak, eleganciának mindig híján volt, még a vagány farmeres korszakában is. Most meg pláne. Olyanok a ruhái mint a viselőjük,mosott rongyok, rongy emberen!
Commenter
@bencemacska: jaj...ezt kár volt leírni...már a pelenka kiegészítő nélkül is szörnyű látvány...tényleg olyan mint aki becsinált ezt én is írtam. Szarul néz ki minden értelemben, de roppant büszkén áll ott, a narancstörpe, hát persze, hogy nyakkendője narancs, még jó hogy az inge nem.
bencemacska
@Commenter: ma, 17:57
Hát én akárhogy nézem az a nadrág elölről pont úgy néz ki, mint egy bepelenkázott gyerek popsi hátulról!!!
Commenter
@bencemacska: ez így van. Megérett a pelenkacserére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.