Szóval, engem végül ez a fénykép győzött meg róla végleg, hogy a magyar miniszterelnök nem csupán egy cinikus, aljas gazember, egy sunyi tolvaj - hanem komolyan elmebeteg. Nem, nem a kinézete. Hanem, amit ez a kép üzen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nemregiben hallgattam vissza a ket szepemleku, szamomra nagyon kedves ember kis jelenete't: dr Montagh Imre nyelvesz es Deri Janos elemzeset a beszed, a hangkepzes jelentoseget a pszichologiaban, magyarul; hogy hogyan beszel egy komplexusokkal, kisebbsegi erzessel kuzdo, mentalisan ingatag ember es hogyan beszel egy kiegyensulyozott, magabiztos egyen.
Elvezet volt ujra hallgatni ezt a kis ertekezest, es Montagh Imre tokeletes illusztraciojat: mikor o meghalt orban meg hatulgombolos volt, de legalabbis csak kisiskolas, tehat nem tudhatta, hogy beszel majd orban: mikor a kisebbsegi erzesu, mentalisan problemas, alacsony muveltsegu ember hangjan mondta ki a szavakat, azt hittem, orban beszel! Felelmetes volt - es ehhez a beszedhez tartozo tartast latok ezen a kepen, vagy a "hatul", torokbol kepzett beszedhez illo hatraszegett nyakat, amin a butasag gogje is megjelenik - hat bizony elhiszem Konok Peternek, hogy a Gazdaallat mar minden kapcsolatat elvesztette a vilaggal - sot, nekem mar az is lejott, amire Konok ur meg nem mert kovetkeztetni: (pedig szerintem mar ez a szint is elerkezett), - hogy a sajat csaladja sem mer neki semmit sem szolni, mert valoszinu nem kimeli mar oket sem. (Lasd sajatlabu recsolke es az o divattervezo lazalmai). Az viszont, hogy hogy banik a sajat csaladjaval - az mar nem a nep ugye, azt oldja meg az a ket ember, aki boldogabb korban osszekototte az eletet egymassal.
Bar zsak a foltjat siman meglelte...:o((
Nessy
Anno, még a kezdet kezdetén kiebrudalta Görög Ibolyát, aki nem egy politikusnak adott tanácsot viselkedés, öltözködés vonatkozásban.
persze, már háborogtak, hogy direkt előnytelen képet tett címlapra a szlovák újság. Pedig az objektív, objektív! Jó számítógépes programmal Orbánból is lehet Apollót csinálni, de minek?
Erre mondták anno: úgy áll rajta a ruha, mint tehénen a gatya!
Nessy
@RonaGyuri: Shakespeare: Lear király.
Őrült beszéd, de van benne rendszer!
Nessy
Bocs! Hamlet! Hiába, öregszem. :-))
papa.49
Nagyon találó írás az biztos, és igaz is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.