Stop Soros, támadás a civilek ellen. Támadás az akadémikusok ellen. Támadás a színházak művészi szabadsága ellen. Megkezdte működését a harmadik orbáni kétharmad. Keményedik a diktatúra. Ebből baj lesz. Igazi nemzeti tragédia. A Szabad Nép megírja, hogy melyik színházi előadással van baj, erre a főigazgató letiltja. Hiába tiltakozik a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, kutatóit és intézményét megfosztják szabadságuktól. Nemzetközi szervezetek tiltakoznak - hiába. Fut a gyűlölet szekere. A Liberális Internacionálé egykori alelnöke az illiberalizmusban utazik. Közben nő az államadósság, gyengül a forint, emelkedik a benzin ára. Márpedig ha az emelkedik, akkor drágább a kenyér, a tej, a hús, a tojás - és minden. Egy friss felmérés szerint egymillió magyar hagyta el az országot, és keres menedéket, szabadságot, megélhetést az Orbán szerint halódó Nyugaton. Magyarországon börtönbe kerülhet Orbán felesége is, aki egy menekülttáborba vitt tisztálkodó szereket. Csak egy dolog nem áll meg: a...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a nép az istenadta nép, mely ... meg bambán lelkesen tapsol! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mindig is nagyon ostoba vagy! Nagyon aljas de Herélt és szemét pedofil CSAKIS TE lehetsz! Hány gyerek kell egyszerre?? Vigyázol nehogy meglásd a játszóteret,mert az "gerjeszt'"!!! Bezony! Miközben persze buzgó narancsos ! :)
Nyomorult bunkók!
karma1
@kereső: Egyaltalaban nem "utalunk" ezert a cikkert. Ez az irasa Bartusnak meg a normalis korszakabol valo, - azota valtozott meg nagyon. Elottem elvesztette a hitelet, de ez egy kivetelesen jo cikk.
back up
Orbán, "börtönkísérlete", csak úgy hasít !
Van a börtöntulajdonos.
Vannak a börtönőrök - NER-szindróma.
És vannak a bebörtönözöttek - 2,5 millió a börtönudvaron, a többiek meg a sötétzárkákban. illetve egyre többen szökésben.
Desischado
Sajnos, ez várható volt. Én már csak azon gondolkodom, hogy mikor ébred fel a nép, és zavarja el ezeket a piócákat?
szaboria1
@verőce21: Nézd már meg kikből áll a kormány volt mszmp tagok, kisz vezetőkből.
tulipan
@durbincs: Itt egyes egyedül Te lehetsz PEDOFILOK !!! Az anyák , apák (?) állandó
retteget réme! TE bármely gyermeket el IS tudod kábítani, rabolni ! Te ezeknek a szerencsétleneknek esélyt sem engedsz! A súlyosan beteges hajlamaid kiélése végett! Ezért is vannak a zsebeid mindig cukorkával teli!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.