Stop Soros, támadás a civilek ellen. Támadás az akadémikusok ellen. Támadás a színházak művészi szabadsága ellen. Megkezdte működését a harmadik orbáni kétharmad. Keményedik a diktatúra. Ebből baj lesz. Igazi nemzeti tragédia. A Szabad Nép megírja, hogy melyik színházi előadással van baj, erre a főigazgató letiltja. Hiába tiltakozik a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, kutatóit és intézményét megfosztják szabadságuktól. Nemzetközi szervezetek tiltakoznak - hiába. Fut a gyűlölet szekere. A Liberális Internacionálé egykori alelnöke az illiberalizmusban utazik. Közben nő az államadósság, gyengül a forint, emelkedik a benzin ára. Márpedig ha az emelkedik, akkor drágább a kenyér, a tej, a hús, a tojás - és minden. Egy friss felmérés szerint egymillió magyar hagyta el az országot, és keres menedéket, szabadságot, megélhetést az Orbán szerint halódó Nyugaton. Magyarországon börtönbe kerülhet Orbán felesége is, aki egy menekülttáborba vitt tisztálkodó szereket. Csak egy dolog nem áll meg: a...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a nép az istenadta nép, mely ... meg bambán lelkesen tapsol! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a nép az istenadta nép, mely ... meg bambán lelkesen tapsol! =))
Nessy
@RonaGyuri: Aztán úgy jár, mint a katlanban fokozatosan melegített béka!
karma1
Sejtettem, hogy kemenyedni fog - de nem ilyen gyorsan... Ennek valami mas oka van... Egeszen biztosan. Hiszen meg mindig van 3 eve es 10 honapja, hogy meg tobb gazsagot vegrehajthasson...

Ha valamiert ennyire a'mokol, az csak az egeszsegenek a rohamos romlasa lehet - nincs ideje kivarni, taktikazni dolgokkal...
A cikkhez mellekelt kepe IJESZTO! hitler nezett ki igy, amikor sajat magat krenkolte fol a sajat szavaitol megszedulve.
verőce21
Az a baj, hogy eddig nem volt elég kemény a kormány, sok pufajkás és ávó-zubbonyos sok megszólalási lehetőséget kapott, mint kellett. Nem beszélve a sok nemzetellenes megszólalóról.(Trianonnal, migránssimogatással kapcs.) Kicsit több diktatúra belefért volna eddig is.
Commenter
@karma1: én úgy gondolom, hogy az ominózus márc 15-i beszéde után nyilvánvaló volt hogy fel fog turbózni mindent, hiszem Márki-Zay győzelme világossá tette hogy bukásra áll, veszélyben a hatalma. Valóban ijesztő a kép: sok ilyen ijesztő kép készült már róla: fennakadt, kiguvadt szemek, ökölbe szorított kéz, összeszorított száj, vagy éppen bávatag kényszervigyor. Itt többen írták hogy vagy valaki vagy az állapota likvidálja, más esély a kiiktatására már nincs, és nagy kérdés hogy egy földig leamortizált országban ki és mi jöhet utána...az más kérdés megint hogy a hívei mit tennének ha elvesztené a hatalmát...
karma1
@Commenter: Fejetlenul szetszaladnanak. Aki beugrott volna, az ki lett rugva mind, vagy maskepp hatastalanitva, atiranyitva. lazarjanko lett volna az a sunyi fazon, aki atvette volna, mert o allt agyilag legkozelebb orbanhoz. tomjenzsoti csak egy szerencsetlen bab...
Commenter
@karma1: szerintem lázárt nem szabad leírni attól függetlenül hogy az ő nyakába varrták a hódmezővásárhelyi fiaskót, és pont azért nem, mert lázárnak legalább esze van az más kérdés, hogy a rossz ügyért a rossz oldalán rosszra használta és használja. Itt mindig is azt írtam hogy egy dolgot mond de mást gondol...tömjén csak egy állatokat levadászó gyilkológép. Mondjuk azért bábnak is elég aljas.
Csizmás Kond
" Egy friss felmérés szerint egymillió magyar hagyta el az országot, és keres menedéket, szabadságot, megélhetést az Orbán szerint halódó Nyugaton. "
na de azok akik nyugatot hagyják el ...akármiért és költöznek keletre vagy az államokba azokat miért nem számolják ?
Sámannus
Ez azt jelenti, hogy egy teljesen új alapon tudományosan szerveződő ellenzéket lehetne létrehozni!. Ahol minden nap (picsán tudják rúgni) helyre tudják igazítani a kormányt. Fel van adva a lecke beáll e az értelmiség ellenzéknek, vagy hagyja magát seggbe qúrni. Mert eddig csak szórakoztak az ellenzéki pártok vergődésén.
Nessy
@Csizmás Kond: Például egy német, vagy holland nyugdíjas azért költözik keletebbre, mert a nyugdíjából ott fejedelmien élhet. Fordítva már necces lenne!
Csizmás Kond
@Nessy: például... de a fiatal miért...vagy olyant te nem hallottál ?
Nessy
@Csizmás Kond: lehet. Csak mások az arányok.
Csizmás Kond
@Nessy: ...arányokban nem lehet ítélni. Itt is élnek olyanok, hogy sok nyugatinak soha nem lesz annyija...
CsipkeRózsa
Már a tiltakozásnak nincs hatása, már akkor kellett volna tiltakoznunk, amikor első lépésben 2010-ben elkezdődött az MTA-professzorok elleni eljárás, persze kiderült ártatlanságuk, azt már hol írták meg, ki olvashatta ?
Aztán a MANYUP lenyúlása, az Alkotmány megszüntetése. Mindig hagytuk, hogy megcsinálja aljas tetteit. Már akkor késésben voltunk az ellenállással. Azóta csak jöttek-jöttek folyamatosan a jogfosztások, ártatlan emberek elleni eljárások. Az ország kifosztására, a sok ember távozására az országból már senki nem "ugrik".
tudode
Az EP-ben azért megkapja a magáét az, akit a KONFRONTÁCIÓ éltet már EP Soros elnöksége óta
.
----- Orbán kapja az ívet 2017.04.25 Brüsszel
www.youtube.com/watch?v=YFFM9lWGBOM
hvg.hu/itthon/20180620_Migracios_minicsucsot_tart_Juncker_de_ugy_tunik_Orban_nincs_a_meghivottak_kozott
.
Vajon KI A LEGÉNY a GÉTON, aki kapja, vagy ÁLLJA!

Ha hazájában már nem is, de az EP-ben azé KAP HIDEGET, MELEGET
.
------Orbán kapja az ívet 2017.04.25 Brüsszel
.
www.youtube.com/watch?v=YFFM9lWGBOM
hvg.hu/itthon/20180620_Migracios_minicsucsot_tart_Juncker_de_ugy_tunik_Orban_nincs_a_meghivottak_kozott
.
Most már az a kérdés, hogy KI A LEGÉNY a GÁTON, az aki ADJA, VAGY AKI ÁLLJA 2011 ÓTA a SOROS ELNÖKSÉGE óta!
CsipkeRózsa
@kereső: Ezt a cikket már akkor olvastam, amikor friss volt, és teljesen igazat adtam Bartusnak.
tudode
@tudode: .
Teljes EP vita az Orbán szőnyeg szélére állításáról:
.
www.youtube.com/watch?v=YFFM9lWGBOM
.
Az a kérdés, hogy Magyarországot, v az őt képviselő kapja a FEJMOSÁST!
Commenter
@Sámannus: ezt a mindennapos "picsán rúgást" beigérte az ellenzék a választások után is, ehhez képest még csak fel sem emelték a lábukat, képletesen szólva.
Commenter
@kereső: dehogy utálunk! Bartus Lászlóból a próféta szólt, orbán már meg is tette azt amiről a cikkben ír, és mégsem tettünk ellene semmit.Én pedig idehozom akkor azt a felszólalást, azt a stílust amiből Bartus szerint orbán ért, vagy itthon is érthetett volna:
www.youtube.com/watch?v=lnNo1J9bBzY
kulabombaafityiszre
@durbincs: Gyagyás,gyagyás jaj de gyagás dududududududurbincs a gyagyás.
kereső
@Commenter: ez a helyes megfogalmazás."érthetett volna"-de már késő.Nem tudom, és teljesen érthetetlen számomra,hogy azok ,akiknek ez a szakmájuk,hivatásszerűen foglalkoznak itthon is a társadalmi politikai élettel, hogy nem voltak képesek felismerni-és kimondani a NER lényegét=diktatúra.Miért hagyták,hogy a társadalom immunrendszere a béka feneke alá süllyedjen.Miért nem orditottak?..Emlékszem 2011-ben,amikor Bartus ezt a cikket megirta-utána meg az Únió első fasiszta államát- micsoda felháborodás volt belőle az irástudók körében.És az atv-ben ,akkoriban is még nagyban gyurcsányoztak a politológus urak-és hölgyek, orbánról szó se.
kereső
@CsipkeRózsa: én is akkor olvastam,és megdöbbentő megélni mindazt,amit akkor leirt.
Yoda69
Lesz ez meg sokkal sokkal rosszabb is. orbant mar senki sem tudja megallitani csak egy forradalom. Ez nem most fog bekovetkezni, hanem majd ha mar nem leszunk tagja az unionak, es a lakossag az ehhalal szelere kerul. Persze addigra mar 2-3 millio magyar fog kulfoldon elni, es az otthon maradottaknak lesz eleguk.
Commenter
@kereső: igen, késő.Itt már a szavak szintjén nem lehet tenni semmit, orbán amúgy is leráz és le is rázott magáról minden kritikát. A szó veszélyes fegyver, de rajta nem fog.Szépen hagyták hogy elhatalmasodjon a népén és az unió egyetemes, demokratikus értékrendjén. Megbocsáthatatlan.
kereső
@Commenter: "mert növeli, ki elföldi a bajt!"
Nessy
majd amikor el kezd a kegyencek között is szelektálni, és sokan esnek ki a virágkosárból, akkor kezd ébredezni sok ember!
De akkor már késő bánat, eb gondolat!
tulipan
@durbincs: .. Te jó ég, hogy szorultatott bedéld ennyi szél??? Ennyi süeltlenswéget
összehordani! Téged kéne naponta agyonverni!!!

Nincs valami szótár a közeledben, hogy le tudnád forditani ez a SOK sületLenséget???
"Csökött-falván van kocsma ? mert azt feltétlen látogassák meg ? magukra fér már 1 jó verés?
Picsogi haverjuk, ez Koszpeko már megkapta ?már bujkál,ápolgatja magát,a 2.nem kell neki?"
Gauntlet
maguktól nem állnak se sajnos. a nagyobbik baj hogy ezt így TÉNYLEG megszavazta 300 ezerre több magyar. 2,8 millió EZT akarta. Így. Pacekba.
tulipan
@durbincs: Mindig is nagyon ostoba vagy! Nagyon aljas de Herélt és szemét pedofil CSAKIS TE lehetsz! Hány gyerek kell egyszerre?? Vigyázol nehogy meglásd a játszóteret,mert az "gerjeszt'"!!! Bezony! Miközben persze buzgó narancsos ! :)
Nyomorult bunkók!
karma1
@kereső: Egyaltalaban nem "utalunk" ezert a cikkert. Ez az irasa Bartusnak meg a normalis korszakabol valo, - azota valtozott meg nagyon. Elottem elvesztette a hitelet, de ez egy kivetelesen jo cikk.
back up
Orbán, "börtönkísérlete", csak úgy hasít !
Van a börtöntulajdonos.
Vannak a börtönőrök - NER-szindróma.
És vannak a bebörtönözöttek - 2,5 millió a börtönudvaron, a többiek meg a sötétzárkákban. illetve egyre többen szökésben.
Desischado
Sajnos, ez várható volt. Én már csak azon gondolkodom, hogy mikor ébred fel a nép, és zavarja el ezeket a piócákat?
szaboria1
@verőce21: Nézd már meg kikből áll a kormány volt mszmp tagok, kisz vezetőkből.
tulipan
@durbincs: Itt egyes egyedül Te lehetsz PEDOFILOK !!! Az anyák , apák (?) állandó
retteget réme! TE bármely gyermeket el IS tudod kábítani, rabolni ! Te ezeknek a szerencsétleneknek esélyt sem engedsz! A súlyosan beteges hajlamaid kiélése végett! Ezért is vannak a zsebeid mindig cukorkával teli!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.