Egy hét sem telt el azóta, hogy miközben az MSZP a parlamentben elítélte a Fidesz hajléktalanokat büntető alkotmánymódosítását, Zuglóban leszavazta, hogy egy civil szervezet a saját pénzén felújítson egy önkormányzati tulajdonú épületet pár keresettel is rendelkező hajléktalannak. Most úgy tűnik, hogy az MSZP nem csak konkrét helyi ügyekben viselkedik Fideszként, hanem országosan is: a frissen …

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bár nem szoktam célravezetőnek tartani, ha valaki megpróbálja a Nokiás dobozok által fémjelzett 2010 előtti időszakot összemosni a 2010 utáni nyílt és gátlástalan pusztítással, most megint úgy érzem: ez itt nem a barikád két különböző oldala csak azért, mert míg egyesek nyolc éve a 10 méteres ugrótoronyból hugyozzák arcon a választókat, a kettesek szégyenkezve pisiltek a közös medencébe. Úgy tűnik, hogy ezek ugyanazok. Ez így, ahogy van, a rendszerváltás utáni egységes és oszthatatlan, ideológiák által el nem határolható politikai osztály. A maga hamisan fénylő valójában és erkölcstelenségében. Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
Csizmás Kond
" de “villamoson bűzölgő hajléktalanokról” beszélni egyszerűen ugyanaz az embertelen, primitív bunkóság, mint amit a Rezsiszilárdoktól látunk nap, mint nap."
...az ugrabugráljon aki bevitt a fürdőszobájába egy hajléktalant tisztálkodni és tisztaruhát váltani...
Horizont
"Az MSZP láthatóan tehát végleg leszámolt azzal, hogy valaha egyszer még rendes baloldali párt legyen.
az MSZP éppen most árulja el az összes baloldali és szocialista értéket, amit a múltban képviselt.
Számoljunk tehát azzal a lehetőséggel is, hogy az MSZP nem a szociális felelősséget és a baloldaliságot árulta el, hanem az ellenzékiséget. Kérdés, hogy melyik a rosszabb."
Az MSZP már égen nem baloldali párt. Mindenre képtelen...megújulásra, ellenzékiségre ...mindenre. Nagyon sajnálom, hogy nem szűnt meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. March 23., 11:35
Szeméremcsontját fájlalja Messi
Szórakozás - 2019. March 23., 10:42
Bochkor nemsokára újra rádiózhat
Sport - 2019. March 23., 09:46
Fucsovics nem jutott a 32 közé Miamiban