A Fidesz szerint a brüsszeli bizottság alelnöke leleplezte a valódi célt: migránsokkal akarják betelepíteni Európát.

Puskás Imre Fidesz-szóvivő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője, az Európai Bizottság alelnöke a minap úgy fogalmazott: Európa szempontjából "életbe vágóan fontos" a bevándorlás.

Brüsszel tehát nem megállítani, hanem segíteni akarja a bevándorlást – mondta a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Puskás Imre arról beszélt, hogy a Soros-hálózat és a velük szövetséges brüsszeli politikusok pénzügyi és politikai célokból tudatosan népességcserét akarnak végrehajtani Európában, ahogy ez "a Soros-tervben áll".

A brüsszeli bizottság saját akaratának érvényesítéséért vasárnapra még egy minicsúcsot is összehívott, a jövő heti EU-csúcson pedig a bevándorláspárti erők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy saját akaratukat rákényszerítsék másokra és bebizonyítsák, hogy a bevándorlás életbe vágóan fontos az EU számára – mondta a szóvivő.

Mi azonban azt valljuk, hogy a bevándorlás tönkreteszi Európát. Nekünk Magyarország az első, ezért semmilyen a bevándorlást támogató és a kötelező betelepítésről szóló brüsszeli javaslatot nem vagyunk hajlandóak aláírni

- jelentette ki Puskás Imre.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még mindig van olyan bugyuta majom, aki beveszi ezt a maszlagot???
Commenter
@RonaGyuri: látod, hogy van sajnos. A szavazóik!
tudode
Ha úgy is van rongy'ő, hogy latinul migránsokat telepítenek be, előfordulhat, hogy MEGFOGADTÁK a .. g a z d i .. t a n á c s á t
.
-----Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
"""Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.""
.
De meggondolta magát, mivel szerinte DÜBÖRÖG, v mit csinál a GAZDASÁG, ma már DÚSGAZDAG migráncsokkal hajlandó együtt élni!
.
De a HARMADIK ORSZÁGBELIEK már házakat, lakásokat vesznek
.
vs.hu/mind/osszes/rengeteg-lakast-vesznek-a-kinaiak-magyarorszagon-0423
.
Potyemáj új husi!!!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.