Kicsoda Mészáros László, aki nemsokára átveheti Felcsút irányítását a névrokon Lőrinctől? Exkatona? Lőrinc jobbkeze? Háttérember? Mindegyik együtt, a falu véleménye mindenesetre róla és az egész rendszerről is lesújtó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: a csuti és a viceházmester is megmondta hogy ez fake news!
karma1
@Commenter: Egeszen biztos, hogy nem fake news... Lattam 2012-ben otthon egy olyan riportot, amit egy felcsuti ferfival csinaltak valamelyik tv-tol - mar nem tudom, melyiktol, nem volt akkor szamomra annyira erdekes, - de az a ferfi azt nyilatkozta, hogy a fidesz egy rakas szoare'... Adta hozza az arcat - hat nem tudom, azota mi van vele?
Nekem az nem polgarmester, aki egy paranyi faluban hagyja, hogy nehany haznyira tole a maganyos neni megfagyjon a sajat hazaban.
Nem hiszem, hogy a neni ne jelezte volna, hogy segitsegre szorul...
Na dehat az aki percenkent 11 millio forintot keres, az nagyivben szarja le azt a rabizott embert, akinek 2-3000 forintos tuzeloanyag problemaja van, vagy eppen egy kilo kenyeret, tejet venne maganak.
dr. prédikátor
Úgy látszik a józanabbja is kezd besokallni Felcsúton!!!
karma1
Nem,... Nem olyanok, mint a Dobrogiek... Ezek mind kakukkok, akik minden mas madar fiokajat, tojasat kidobjak a feszekbol, es elvarjak, hogy egeszen szarnybontasukig a naluk 10 x kisebb madar mama etesse oket, ugy, hogy szegeny kismadar majdnem beleszakad a "kicsi" felnevelesebe.
Ugyanezt csinalja az orban kormany is: mindenhova a sajat embereit ulteti be, ha kell, akkor meg a hivatalosan megvalasztott polgit is felreallitja - meg szerencse, hogy Varga ur nem halt bele ebbe az akcioba, hat persze, hogy nem, mert akkor meg nem voltak olyan pofatlanok es batrak lehuzni egy gyilkossagot, mint Varadi Andras eseteben tettek..
Commenter
@karma1: iróniából írtam hogy fake news.
Commenter
@karma1: Felcsút egy embertelen rendszer embertelen "terméke" orbán nem hivatalos mini fővárosa tele a hibbant álmaival. Hogy az ottani lakosság neki nem lekötelezett részének is elege van belőle az világos. De épp a hétvégén írta le Lengyel László hogy orbán olyan mint Kronosz, mindent felfal és elpusztít maga körül. Így a Fideszben sem lesz "utódlás". Nem mintha bármelyik fideszes utód különb lenne.Minden hatalmat magához vett, és itt már csak orbán van. Lengyel László szerint sincs rá ellenszer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.