A Szent István körúton a Nyugati tér felé vezető oldalon vízvezetéket fognak szerelni szerdától, emiatt sálezárásokra kell készülni már hétfőtől.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint június 25-étől (hétfőtől), várhatóan "két napon keresztül forgalomkorlátozás lesz az V. kerületi Szent István körúton a Nyugati tér felé vezető irányban vízvezeték rekonstrukcióhoz kapcsolódó előkészítő munkálatok miatt. A Szemere utca és a Nyugati téri felüljáró közötti szakaszon a belső sávot lezárják, a forgalom csak egy sávon haladhat majd.

Vízvezetéket szerelnek a Szent István körúton, nagy káosz várható

Fotó: pixabay.com CCO

A várhatóan 2018. június 27-étől (szerdától) augusztus 31-éig (péntekig) tartó vízvezetékrekonstrukciós-munkához kapcsolódó forgalomkorlátozás első üteme során a Szemere utca és a Bihari János utca közötti útpályát teljes szélességében lezárják. A közlekedés az említett szakaszon a villamosvágányon lesz lehetséges jelzőlámpás szabályozás mellett. A Jászai Mari tér és a Szemere utca között ideiglenes buszsávot alakítanak ki.

A rekonstrukcióhoz kapcsolódóan a későbbiekben további forgalomkorlátozásokra kell számítani, melyekről a BKK később részletes tájékoztatást ad" – olvasható a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.