95 éves korában elhunyt Nyers Rezső. A Kádár-korszakot felnőtt fejjel átélők tudják élete fő műve a gazdasági reformok kidolgozása, majd a békés rendszerváltás tárgyalásos folyamatának biztosítása volt. A jelenlegi rezsimben azonban már-már a Rákosi- és Kádár-kor bűneinek fő felelősei közé emelnék.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
ahaza.blog.hu/2018/06/24/elhunyt_nyers_rezso?utm_medium=doboz&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag
„Az állampárt megszűnésekor, az MSZP megalakulásakor egy modern szociáldemokrata párt felépítéséért szállt síkra. Ő volt az, aki taktikázás és túlélés helyett a német szociáldemokraták Bad Godesberg-i modernizációs programja nyomán a szociális piacgazdaság és a jóléti állam megteremtését tekintette az új párt stratégiai céljának”. Aztán gyorsan visszabújt – legyünk pontosak, jórészt éppen saját csapatának „törekvői” szorították rá, hogy visszabújjon – a maga csigaházába; 1998-ban hivatalosan végleg visszavonult a politikától.
Eladott Ország
@Shikari: Az ilyen fidesz hülyéket sem méltatunk, mint te vagy. A fideszes kommunisták, meg politikai kurvák lettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.