Vásárlók százezreinek életét egyszerűsíti a MÁV-START és az OTP Mobil. A vasúttársaság online jegyvásárlási rendszere megújult, elérhetővé vált a mentett bankkártyával történő fizetés, mellyel egy gombnyomással lehet majd a vonatjegyeket kifizetni. A fejlesztéshez a hátteret a SimplePay online fizetési megoldása biztosítja.

Sokkal egyszerűbben lehet vonatjegyet vásárolni online

Az újítás lényege, hogy az online jegyértékesítés fizetési megoldását biztosító SimplePay felületen lehetőség nyílik a kártyaadatok elmentésére, így nem kell minden vásárlásnál újra megadni azokat. A bankkártya adatok mentéséhez csupán Simple fiókkal kell rendelkeznie a felhasználónak, amit a fizetési folyamat közben is pillanatok alatt létre lehet hozni és az ide elmentett bankkártya egy gombnyomással kiválasztható a fizetéshez.

Akár több bankkártyát is elmenthetünk a fiókban és a vásárlás végén csak ki kell választanunk, amelyikkel fizetni szeretnénk. Jelenleg több mint félmillió felhasználó rendelkezik Simple fiókkal, így számukra mostantól a vonatjegy megvásárlása is pillanatok alatt lehetséges a mavcsoport.hu felületén, amennyiben van elmentett bankkártyájuk. A kártyaadatokat az OTP Mobil tárolja szigorú biztonsági előírásoknak megfelelve. Az utasok a jegyeket továbbra is a vásárláskor kapott kóddal nyomtathatják ki a vasútállomásokon található automatákból, e-vonatjegy vásárlása esetén pedig akár okostelefonon, tableten vagy kinyomtatva is bemutathatják. A visszaváltott jegyek árának visszatérítésében nincs változás, azt továbbra is a vásárláskor használt kártyához tartozó számlára utalják bankkártyás jóváírásként.

(via Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.