„Nyugat-Európában nyilvánvaló, azok, akik ezt nem tudják megcsinálni, azok persze irigykedve, meg – hogy mondjam – fintorogva nézik ezt az egészet” – mondta Németh Szilárd, aki szerint „ugye nálunk is valami hasonló eredmény született, Napnál világosabb, ahol normálisan mennek a folyamatok, azt az emberek támogatják”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Na, ez az zsírdisznó már csak tudja! Kb minden szava úgy állja meg a helyét, mint a rezsicsökkentés, amit évekig hazudott az agymosott hívei fülébe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
te retardált barom Sziszi neked mi a franc közöd is lenne Európához? =))
RonaGyuri
Sziszi nem csak úgy bedobja a sületlenségeit,

de bizony ő még okadatol is

Már az sem piskóta, hogy – na jó az is volt, hogy Orbán elfelejtette, hogy már gratulált (engem az is érdekelne, hogy a második gratulációjával hányadik volt?) =)) – „Németh Szilárd honvédelmi miniszterhelyettes, a Fidesz alelnöke ” illetékesnek tartotta magát a nyilatkozatra. Erdogán győzelméről azt találta mondani, hogy „az európai demokráciáknak megfelelően zajlott a választás”!
Amiből persze sokat elvesz, hogy hozzátette: „Nyugat-Európában nyilvánvaló, azok, akik ezt nem tudják megcsinálni, azok persze irigykedve, meg – hogy mondjam – fintorogva nézik ezt az egészet”.
Azonban a csúcs a következő mondata: „ugye nálunk is valami hasonló eredmény született, Napnál világosabb, ahol normálisan mennek a folyamatok, azt az emberek támogatják”!
Igen Sziszi a napnál is világosabb, hogy nagy a hasonlóság! =))
csipetke
Hát igen,azok fintorognak,akik tisztességes,csalássorozat nélküli választást szerettek volna.
Ha valaki ezt megérti,hát mi vagyunk azok,akik szintén elszenvedői voltunk egy hasonlónak.Németh sziszi honnan veszi,hogy Nyugat-Európában irigykednek az efféle eredményekért?Mondta neki orbán?Az nem írígység,hanem undor a tisztességtelen pártok irán,akik csak csalással tudnak nyerni,mint nálunk az egyik párt.A tuggyukmelyik...
Nessy
Ezek szerint az a "normális", ha mindenkit, aki nem a pártján áll, azt lecsukatja? Csak nem irigykedik Németh et.??
Azért tessen már figyelni! Erdogán nem a "kereszténységet" védi, hanem a muzulmán világ vezetője kiván lenni!
Na, most lettem tudathasadásos! Orbán, ugyebár a kereszténység fel kent bajnoka, Erdgán a muzulmán vallásé. Ha ők ennyire szeretik , megértik egymást, akkor most mi bajunk is van a muzulmán menekültekkel? Vegyen már föl a parlament egy házi pszichiátert!
human
Tudjátok mi a poén? Hogy Orbán és a fideszesek jelenleg Törökország iszlamizálódásának tapsolnak. Annak örülnek, hogy elfordulnak az európai értékektől.
Fideszesek! Nem arról volt szó, hogy az iszlám rossz? Akkor most hogy van ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.