Burány Sándor, a Párbeszéd országgyűlési képviselője vállalja a felelősséget az ittas vezetésért. Ezt a politikus hétfőn a Facebook-oldalán közölte, miután Polt Péter legfőbb ügyész ittas vezetés gyanúja miatt a képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte.

Burány Sándor vállalja a felelősséget az ittas vezetésért

Burány Sándor azt írta, január 19-én sört fogyasztott, majd autóba ült és vezetett. A közúti ellenőrzést végző rendőrök megállították és szonda megfújására kérték. Az eljáró rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, jogosítványát bevonták és eljárást kezdeményeztek.

A Legfőbb Ügyészség reggeli közleményében azt írta, a rendőrség még január 19-én 22 óra 13 perckor ellenőrizte a Burány Sándor által vezetett gépjárművet Budapest IX. kerületében, a Határ úton. Az ellenőrzéskor Burány Sándor elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. Az alkoholszonda kimutatta, hogy a politikus szervezetében szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt, a képviselő enyhe fokú alkoholos befolyásoltság alatt vezette a gépjárművet. Burány Sándort csak mentelmi jogának felfüggesztése esetén lehet gyanúsítottként kihallgatni – fűzték hozzá.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igyál b*zdmeg legalább az meglátszik rajtad, a többi lóf*szt érő naplopó fajtáddal együtt. Egyébként meg ki nem szarja le!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
Ha csak az ittas vezetok szavaznak a kovetkezo valasztason az Mszp-re, jobb eredmenyt ernek el mint iden. Nagyon cseles, bujtatott kampany. Sanyi is Horn Gyula "iskolajaban" tanulta meg a politizalas csinjat-binjat
Eriksson
Vállalja a felelősséget? Nocsak. Csak úgy, mint mindenki más.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem mindenki más, hanem egy fideszes polgármester hivatkozott arra, hogy előző este gyógyszert fogyasztott, és másnapra nem ment ki annak a hatása.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Valóban? Aztán mi lett vele?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Bevonták a jogosítványát, nem tudom volt e valami vizsgálat utána, és mi lett abból.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Helyes. Az ittas vezetés mindenkinek egyformán tilos.
Eladott Ország
Igyál b*zdmeg legalább az meglátszik rajtad, a többi lóf*szt érő naplopó fajtáddal együtt. Egyébként meg ki nem szarja le!
justhpeter
Kap egy vastag pénzbüntetést és legyetek nyugodtak, azt is mi fizetjük ki.
simmering73
Bezzeg ha az érinthetetlenek (kormányzópárt) kasztjában történik ilyesmi, PolPot mester nem ennyire ügybuzgó.
csak úgy....
az a kigyúrt drogos ricsi ,aki 2 embert gázolt halálra ? attól mikor és mit fognak megvonni?
maci0427
Sokan megtévednek és isznak , így ő is, de legalább nem csinált balesetet! A baj az, hogy újra lettek választva Kőbányán és Kispesten és nem csinálnak semmi érdemlegeset ! Elvannak a langyos vízben jó pénzért megint négy évig és így lesz ez a nyugdíjig, mert sokan képtelen arra, hogy lássák a fától az erdőt és a szavazatukkal változtassanak a dolgokon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.