A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a nőnek az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő övtáskát tulajdonított el.

Egy ismeretlen nő 2018. június 6-án 15 óra 30 perc körül egy miskolci áruházban, a polcok között magára hagyott bevásárlókocsiból, a sértett figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította az övtáskáját. A táskában személyes iratok, gépjármű indítókulcs, forgalmi engedély, bankkártya és készpénz volt.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a videófelvételen látható ismeretlen nőt, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számon, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Hellcat: értem én nagyuram a tréfát :)...amúgy a bige óvatosabb , látod az ő táskája maga előtt , azelőtt egy kéziszatyor...mondjuk egy övtáskának az illetőn kellett volna lenni , azért találták ki...most járhat mire mindent beszerez , még a pénz is fájó , de a többi is még pénzbe is kerül , és jócskán időbe
Hellcat
@ila51: Hát ha abban volt minden igazolványa akkor az fájóbb lehet mint a KP ami a tárcában lehetett...főleg ha volt benne fánykép meg sok egyéb...a KP fájna a legkevésbé.
ila51
@Hellcat: azt írták...ha megnézed a videót a lánynak már egyáltalán nem sürgős a vásárlás , otthagyta a bevásárló kosarat a földön , és elhúzott...most már üthetik a nyomát
terlasz
Akinek csak ennyire fontos az övtáskája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.