Oroszbarátsággal vádolták a kormányt, de az államtitkár erre olyat húzott, amire még párttársa is felkapta a fejét. A hétfő a parlamentben Vadai Ágnes napirendelőtti felszólalásával indult. Az ellenzéki képviselő arról kérdezte a kormányt, mit terveznek tenni azzal, hogy a Kaspersky Lab vírusirtóit egyre több ország hivatalos szervei tiltják le, mivel sok szálon kötődik az orosz államhoz, és hogy nem tervez-e Magyarország is kezdeni ezzel valamit, hiszen a parlamenti gépeken is fenn van az USA-ban már használatra nem ajánlott szoftver.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ibn Said
Bár a képviselő "úr" helyett minielnők "úr" lenne a helyes kifejezés!
kereső
Kontrát Károly nem értette a kérdést?Pedig előre le volt irva.
RonaGyuri
hiába no ő is egy ko(n)r(l)átolt barom
Madácsi Pali
Szerintem ő nemérti a magyar szót. Öt perc alatt a Kasparsky kémfunkcióját nem sikerült még emlitenie sem, nemhogy védekeznének ellene. Azért a több mint 8 évvel ezelőtti elmult nyolcévre szánt néhány becsmérlő percet. Vicc kategória a jelenlegi "felelős kormányzás".
karma1
Ez borzalmasan hulye! Nana', hogy az ertelmes Vadainak pillanatok alatt tele lett a hocipedlije...Azert a kerdesere keptelen volt kapni egy egyertelmu valaszt: viszont megemlithette volna, hogyha a kaspersky olyan jol vedett , akkor a legutolso konzultacioban hogy sikerult tobb tizezer valaszolo adatainak egyenesen egy moszkvai szerveren landolnia? Pedig az allam sietett gyorsan allitani, hogy "neeeeeem,. ez csak egy veletlen, hogy olyan kod volt a kormanyablakban, ami egyenesen Moszkvaba iranyitotta az adatokat"...
Persze, az is hulye , aki egy konzultaciora - aminek semmi ertelme - valaszol...
Errefele mar 3 eve nem lehet Kasdpersky vedelmet telepiteni PC-re...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.