Hat éve, hogy Révbíró Tamás először osztotta meg az alábbi posztot a fasizmus természetrajzáról.  sajnos az idő teltével, nem elévült, sőt sokkal időszerűbb lett. "Hat évvel ezelőtt még csak érdekes volt. Ma már rémítő. " írja a szerző.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hiába paródia a videó akkor is rémisztő, mert nem némi, hanem nagyon sok az igazság benne.
Pálinkás Pál
Pár gondolat a cikkhez...ugyan árulja már el nekem valamelyik liberális...mitől fasiszta gondolat az ha nem akarsz teljesen eltérő kultúrával együtt élni../néger ,arab,cigány.../
Akik ráadásul viselkedésükkel fényesen alátámasztják azt hogy szegregálni kell őket,legyenek csak maguk között!!!
Mielőtt beindulna a rasszistázós duma...soroljatok fel pár dolgot az elmúlt párszáz évből...ami ezen nációktól ered,és előbbre vitte a világ dolgát!!!
Tudjátok mi a ti bajotok...azt képzelitek hogy integrálni tudjátok őket,pedig erre náluk nincs igény..nekik tökéletesen megfelel a faék egyszerűségű világuk!!!
És az bizonyított tény...ha egy gyengébb képességű csoport kerül az okosabbak közé,nem felzárkózik,hanem lehúzza magához őket,ha azok nem tudnak elmenekülni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.