Három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon azt a szír férfit, aki tavaly januárban egy budapesti lakásban megerőszakolt egy nőt – tájékoztatta a fővárosi főügyész kedden az MTI-t.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 41 éves férfi egy Kazinczy utcai szórakozóhelyen ismerte meg a lányt, akivel – a vádlott egy ismerősének IX. kerületi lakásában – szexuális kapcsolatot létesített.

A férfi egyre durvábbá vált, ezért a sértett sírva távozni próbált, de a vádlott visszatartotta és megerőszakolta

- közölte.

A sértettnek végül sikerült kiszabadulnia a lakásból és értesítenie a rendőrséget – tette hozzá.

A közlemény szerint a férfi az eset óta előzetes letartóztatásban van, a bíróság hétfőn szexuális erőszak bűntette miatt három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte, és rendelkezett a kiutasításáról is.

Az ügyész a büntetés megemeléséért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. A másodfokú bírósági eljárás befejezéséig a bíróság fenntartotta a férfi előzetes letartóztatását – tudatta a főügyész.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megismerkedésük (pláne egy Kazinczy--mégegyszer KAZINCZY utcai szórakozóhelyen) estéjén, egy vadidegen pasival felment a kéglire és megerőszakolták?
Van némi truváj az ügyben...
Milyen jó lenne ezesetben is egy videóbíró.
simmering73
Már megint a szírek jártak jól. Bezzeg ha egy illibsi fideszbirka csinál ilyet azt 8-9 évre lesittelik.
kereső
@Shikari: mit mondja? Annak én is.
A hírügynökség vezérigazgatója ugyanakkor hangsúlyozta, a vállalat által most felvett TASZSZ név már nem a Szovjetunió Távirati Ügynöksége rövidítése, csupán egy márkanévről van szó, jelentés nélkül. Az orosz hírügynökség még az év vége előtt visszakapja szovjet korszakbeli elnevezését.
fekete
Merkelhez kell att dobni.ott masfe'l millio van ezekbol a vad a'llatokbol.Csak nya'rsaljak is fel
a nemetekett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.