Az Útinform jelentése szerint több helyen munkáltaok miatt van némi fennakadás a közlekedésben, az M51-es úton pedig baleset nehezíti a sofőrök életét.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Baleset nehezíti a felhajtást az M51-es autóútról az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalára. Lassabb haladásra készüljenek!

Útinform: balesetek és építkezések miatt vannak torlódások Budapest körzetében

Fotó: police.hu

- Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Komárom térségében a 85-ös km-nél mozgó terelés mellett az elválasztósáv növényzetét nyírják. A sövényvágó gép mellett a külső sávon lehet közlekedni, emiatt lassulásra, torlódásra számítsanak. Szintén az M1-es autópályán, de a Budapest felé vezető oldalon – Győr térségében – a 125-ös km-nél munkavégzés miatt a forgalmat a külső sávba terelik. A korábbi baleset és a munkavégzés miatt kialakult torlódás miatt 35-40 perccel hosszabb a menetidő!

- Telítettek a sávok a főváros irányába az M3-as autópályán Gödöllőnél, valamint az M0-s csomóponttól befelé.

- Az M2-es autóút bővítési munkálatai miatt Budapest és Vác között a 17-es és a 38-as km közé eső szakaszon mindkét irányban tilos az előzés és a szűkített sávokon legfeljebb 60 km/h-ás sebességgel szabad haladni. A főváros irányába Dunakeszinél lassú a haladás. Tervezzenek hosszabb menetidővel!

- Az 1-es főúton, Gönyű belterületén a 111-es km-nél aszfaltoznak. Egy sávra szűkítették az útpályát, jelzőlámpa irányít. Torlódásra kell számítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.