Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes mégiscsak kereszténydemokrata politikus, a jelek szorult is bele valami keresztényi szeretet. Legalábbis az ország leghíresebb, alkalmanként ajándékba kapott pár millió forintnyi értékben vadászgató vadásza ugyanis úgy módosítaná a szabálysértési törvényt, hogy az immár az alkotmányban megtiltott hajléktalankodáson kapott nincsteleneket ne lehessen pénzbírságra büntetni. A dolog fonákja, hogy Semjén a pénzbírság helyett közérdekű munkára ítélné azokat, akik hajléktalanok merészelnek lenni, a közérdekű munkát megtagadókat pedig dutyiba zárná.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
Igazi keresztény...
Kár hogy rá nem lehet vadászni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Én viszont őt sújtanám egy rohadt nagy szívlapáttal, keresztényi szeretetből!!!??
Commenter
de nem ám! Börtönnel sújtaná őket...egy normális országban meg őt sújtanák börtönnel.
SystemError
A legundorítóbb az egészben, hogy az egész arról, szól hogy a társadalmi empátiát kiirtsák az emberből, hogy működjenek majd az EU ellenes dogmák és az általános "arc nélküli" gyűlölet keltés bármi ellen. Ezek keresztények??? Rohadt fasiszta köcsög, remélem kisemmizett, üszkös lábú, húgyban fetrengő közmunkás lesz pénz büntetés helyett.:)

Baszodjál meg KDNP!
Zeta
Azt a ketesztény iskoláját!
A devizásoknak mi lesz a büntetése?
Akiknek az állam tette tönkre az életét, Járaitól kezdve , a szocikon át , O. Viktorig? Vagy Matolxsy hiányzik?
Commenter
@SystemError: pont így. kenyéren és vízen tartott,minden kórtól sújtott, a saját mocskába fetrengő és a végén fulladó egyed...
Eladott Ország
Semjén rájött, hogy a hajléktalannak nincs pénze kifizetni a bírságot, viszont a szabadságot meg szereti, ezért a fidesz rabszolgamunkára fogja őket kötelezni . Közmunka, ingyenmunka, rabszolgamunka, azért mert nincs otthona. Közmunka, esetleg közmunkásként elmegy hajtani a főurak vadászatára? Mennyire keresztény az ilyen ember, aki a nyomorultat még nyomorultabbá, szó szerint rabszolgává alacsonyítja? Ezt a Semjén nevű férget még ez életében meg fogja verni a Jóisten az az érzésem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.