Nemcsak Magyarországnak, Lengyelországnak is nekiment a héten az EU, mert a kormány folyamatosan építi le a saját hatalma előtti korlátokat. Hétfőn nagy többséggel (és részben néppárti szavazatokkal) fogadta el a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentést az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE). A holland zöldpárti raportőr után Sargentini-jelentésnek nevezett előterjesztést a kormánylapok természetesen Soros-jelentésként emlegetik. A konklúziója az, hogy meg kell indítani Magyarország ellen a hetes cikkely szerinti eljárást.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nem hajlandoak megerteni az Unioban, hogy egy potencialis maffiozo furakodott be a soraikba orban szemelyeben, az EPP aktiv patyolgatasa kozepette, akkor megerdemlik, hogy problemaik legyenek.
Minek hoztak meg unios alapszabalyokat - torvenyeket -, ha nincs eszkozuk a vegrehajtasukhoz?
Minden torveny annyit er, amennyit vegre tudnak hajtani belole.
Ez egy egyszeru - de igaz - alapszabaly, ha ezt nem tudjak Brusszelben, akkor bizony csak problemaik lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.