Makrogazdaságilag megalapozatlan válságról beszélni, Orbán Viktor miniszterelnök sem azért teszi, mert a jövőbe lát. Egyszerűen komoly megszorításokra készül a kormány, amelyet külső tényezőkre fog. Strukturális átalakítások nélkül Magyarország nagy bajban lehet - vélekedett Oblath Gábor, a Kopint-Tárki tudományos tanácsadója a Független Hírügynökségnek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ezt mondtam pár hete is...nincs EUs válság csak valamire rá kell már most fogni amiért a jövőben majd jön a fekete leves.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Commenter: 200 év? Szerintem soha...mindenki lehagy minket lassan...a sokat szidott szlovákia és románia is...választások előtt majd jön a böske megint és a sok nyugger meg cigány örülni fog...
tulipan
@Commenter: az a legnagyob bajunk, hogy hiéba "az EU-s (gazdasági) válság kb annyi mint anno a "rothadó kapitalizmus" válsága volt ami ellen egyfolytában harcoltunk. Most az ideológia neve más, a módszer és az "ellenség" ugyanaz maradt. Csak annyi az apró különbség, hogy orbán a nép nevében az ellen harcol, amihez a nép népszavazással, saját akaratából csatlakozott" , mivel pedig sajna,a nép EMLÉKEZETE igen csak rövid és erősen hatnak ezek a hangoztatott, nevetséges populista baromságok!!!
Commenter
@Hellcat: találomra próbáltam írni egy elég riasztó számot...már az albánok is lehagytak bennünket. Az EU sereghajtói és szégyenországa vagyunk, kérdés meddig még...a következő választás eredménye IS borítékolható már most ha nem történik csoda...a patyi féle módszer működni fog...
Commenter
@tulipan: ..."ami ellen egyfolytában harcoltunk": egy életképtelen rendszer harcolt az életképes ellen. Ahogy most is. Remélem pont ebben rejlik orbán végleges veszte is...
Commenter
@tulipan: amit itt véghez vittek az valóban vegytiszta puccs volt, (mindent megdöntöttek miután hatalomra kerültek, de ezt leírtam már itt annyiszor). hangzatos dolog a fülkeforradalom de az pont ugyanolyan politikai bullshit, mint amit tőlük megszokhattunk.Ez az egész banda egy rakás bullshit.
Veleda
Meg is fogja csinálni, aztán ráfogja a Sorosra. Azért annyi az euró, -mint amennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.