Megjelent a Magyar Közlöny csütörtöki számában az alaptörvény hetedik módosítása valamint az úgynevezett "Stop Soros" törvénycsomag, miután Áder János államfő aláírta azokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Vissza kellett volna dobnia vagy normakontrollra kellett volna küldenie az AB-nek? ugyan már.. :(
dr. prédikátor
Na a bajuszos szar nem hazudtolta meg önmagát!De mit is lehet várni egy dróton rángatott pojácától!!!
Nessy
Miért ne írta volna alá? Ennyivel tartozik Orbánnak az újrázásért!
Commenter
@dr. prédikátor: kb ennyit a "legfőbb" közjogi méltóságról"!
dr. prédikátor
@durbincs: Kuss legyen már te agyilag nyomorék!!! Takony geci!!!
papa.49
Lehetett mást várni a ,,BIOTOLLTÓL,, szerintem NEM lassan utoléri a siccpaca szintjét még a klotyópapírt is aláírja !!!
moareka
Na ne má'! Hú de meglepődtem! Hát, meg kell azt az x szobás Sándor palotát, a kényelmet, a luxust, meg a semmittevést valamivel hálálni...
Qqberci
És akkor most a Sorostól kapott támogatásokat is visszafizeti?...
Commenter
@papa.49: biotoll... :))) kifogyhatna már a tintából...
dr. prédikátor
@durbincs: Anyádat meg a hugodat, baszogasd, te féleszű román köcsög geci!teleszart térdzokni!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Mi van köcsög már apádat is megkúrtad? buzeráns kis patkány! az egész famíliádat kúrogatog büdösbogár!
papa.49
@Commenter: Azt úgy szoktuk mondani ,,kifogyhatna már a TOLLÁBÓL A TINTA ,, ...
papa.49
@Horizont: Nézzél szét a környezetében becsületes embert nem találsz köztük az biztos, csak hajbókolókat, haszonlesőket , elvtelen hazug seggszájú emberszerűeket, se olyat aki tud gondolkozni, vagy ha mégis a pénz fejében gondosan titkolja, de az én számomra ez a gyökerektől még aljasabb megnyilvánulás !!! A gyökér csak önmagát adja !!!
Commenter
@papa.49: a független vagy máspárti-fajta szóba se jöhetett volna...
Commenter
@papa.49: "vagy ha mégis a pénz fejében gondosan titkolja, de az én számomra ez a gyökerektől még aljasabb megnyilvánulás !!! Ez (volt?) lázár...
papa.49
@Commenter: A lézeresből nem nézek ki ennyit, de van körülötte egy pár ebből a kategóriából is !!!
Commenter
@papa.49: most már én sem. pedig a bécsi videója kapcsán úgy tűnt egy dolgot mond és nagyon mást gondol, ahogy a "búcsúvideójában" is. Aztán beült a hátsó sorba és szépen, gépiesen szavazgat meg ultizni tanul...itt valaki egyszer azt írta hogy a csutit a legbelsőbb köreiből fogják megdönteni. Ez is egy teória. Én itt ilyen embert most nem látok, sőt, csak a szervilis gyökereket...
papa.49
@Commenter: Igazad van ebben, a lézerest személyesen nem ismerem, viszont jól ismertem azt aki minősítette ,,táskahordozóvá,, és még egy adok is a véleményére !!!
A csuti addig fog itt nyüzsögni míg kerül valaki aki pontot tesz a végére, ez lehet képletes is, de lehet valóságos is !!!
A diktátorok ritkán szoktak végelgyengülésben meghalni !!!
Commenter
@papa.49: ritkán. amit most művel, ahogy oktatja demokráciából az EU-t, a nemzetközi sajtót az hihetetlen. Remélem végre feltűnik a világnak hogy komplett agyament...nincs benne más csak gyűlölet!
papa.49
@Commenter: Tudod mit gyűlöl igazán, azt hogy nem ő irányíthatja az Uniót, ez a szerencsétlen beteg 20 évesen amerikai elnök is akart lenni, szerinted ez normális, mert szerintem nem az !!!
A féktelen hatalomvágy lesz a veszte nem sokára !!!
Commenter
@papa.49: Mi akart ő lenni?! Nagy kár,hogy nem ott próbálkozott a politikával. :( Aztán beérte egy nem szuperhatalommal is.Egyébként kijelentette az EU csúcs kapcsán hogy a V4-ek győztek! Tényleg azt hiszi hogy az EU a V4-ekből áll, és ők Európa? Sajnos azt!
papa.49
@Commenter: Én ezt már régen hallottam még a Kende könyv előtt, hogy voltak ilyen ambíciói, csak ugye nem ott született !!!
A V4. ről csak annyit a szlovákok, meg a csehek nem fognak velünk tartani sőt szerintem a lengyelek se, mert ott meg pillanatok alatt megbuktatják a kormányt ha nem tetszik amit csinál, az osztrákok meg csendben már röhögnek rajta, a kancellárjuk már tudja, hogy ez csak egy ,,zsebnéró,, nem egyéb !!!
Commenter
@papa.49: Nicsak, migráns akart lenni a nagy hazafi?! :) Pár napja írtam, hogy Donald Tusk miatt nem fognak a lengyelek velünk tartani és a saját érdekük miatt sem. Ki tudja Kaczynski meddig él még, ha igaz hogy nem is artrózisa van? A halálával remélhetőleg nagyot fog fordulni a lengyel belpolitika.A szlovákok és a csehek sem fognak velünk tartani az biztos. Pellegrini-nek nem érdeke a ficói politika folytatása, bár Fico kormányában volt miniszter.A csehek sem fognak maguk ellen fordulni, annál inkább sem, mert ezek az országok már mind beelőztek minket...Az a baj hogy itthon a zsebnéróskodása lassan nérói magasságokat ölt...
papa.49
@Commenter: Hülyék lennének hozzánk csatlakozni a régió leggyengébb országához amelyiket egy terhelt vezet !!!
Commenter
@papa.49: meggyőződésem hogy akárki is kezeli Peter Pellegrini FB oldalát (vagy ő vagy más) az bizony nem baráti jelleggel posztolta azt a trottyos gatyás képet...remekül sikerült a nevetségessé tétel.
Eladott Ország
Az alaptákolmány módosításának elfogadása már-már várható volt, hisz elődje, Schmitt Pál is hasonlóan vélekedett feladatairól. Vagyis mivel bizalmat szavaztak neki, így úgy érezte, ennek a bizalomnak a meghálálása abban rejlik, hogy mindent aláír amit csak elé tolnak. Ezzel azonban teljesen értelmetlenné vált a köztársasági elnök pozíciója, ugyanis korábban egyes törvények véleményezése és esetleges módosítási javaslatok kidolgozása volt a feladatuk. Egy hibás döntés – törvényellenes törvény meghozatala – kijavítása, vagy akár a teljes ország lakosságának életét befolyásoló fontos döntések mérlegelése. Nos sem Schmitt Pál, sem Áder János nem tett még csak hasonlót sem. A Fidesz bábjaiként működnek, noha egy elnöknek függetlennek kellene lennie. Elméletben persze, mert a valóság sajnos más. index.hu/belfold/2018/06/28/ader_janos_allamfo_alairta_az_alaptorveny-modositast_es_a_stop_soros_torvenycsomagot/
papa.49
@Commenter: Gondolom igazad van de ezt a senkit ez nem érdekli, ennek olyan vastag a bőr a pofáján mint a rinocérosznak a talpán, nem fog még ,,elpirulni,, se !!!
Magunk között szólva én biztos soha nem vettem volna fel ilyen gatyát magamra, persze én nem vagyok mérvadó, csak egy ember ez meg ??? mindenki azt gondol róla amit akar ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.