Emberi beszélgetés Kovács Zoltánnal, az Élet ÉS Irodalom főszerkesztőjével, aki józan hangjával és kemény szavaival segíti a tisztánlátást napjaink Magyarországában. Szeretettel köszöntelek! – Szerinted most mentőövet kellene dobni a baloldalnak? -Ki dobná kinek? – Ez itt a legjobb kérdés! – Van egy nagy és sok szempontból értelmetlen vereség, ami április 8- án a parlamenti választásokon történt. Hogy mi lenne a mentőöv, azt egyszerűen ki kell találnia a baloldalnak. Nehéz helyzetben van az összes eleme, főleg a szocialista párt.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A szociknak vége van, Botka Laci kivégezte őket. Lehet Szeged most tényleg kap jutalomból némi támogatást, főképp hülyeségekre de lesz kórházfejvesztés is talán.

Bárkinek aki jön bele kell állnia a határvédelembe, idióta aki csak ellene is vakkant. A geci beégette a fejekbe (végülis igaza van ebben, csak sokba került ez nekünk) és a fideszesek is ezt bégették.

Le kell számolni a gyagyás ígéretekkel, az most nem nyerő. A tisztesség hiányzik ma a politikából, mindenki csak azt számolgatja hogy lenne néhány %-al több és ez vezetett ide, hogy cigányok vezetik az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. October 21., 16:51
Többen belehaltak a viharokba
Itthon - 2019. October 21., 16:04
Azt hitte ez időjárás? Várja ki, ami ezután jön!