A visegrádi négyek nagy győzelmet arattak az uniós csúcstalálkozón, Magyarország továbbra sem lesz bevándorlóország – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán pénteken hajnalban közzétett videóban.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Peller Anikó: Még nem jött rá, hogy a nemzeti beteg a saját betegségét tette ,,nemzeti iránnyá" ezzel az ,,illiberális" kijelentéssel. Így már jogosan van egy beteg ember egy beteg társadalom élén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Gratulálunk! Migráns téma kipipálva, jöhet egy kis nyugalom.
papa.49
Örülj marha, nem küldenek ide senkit, de a pénz se fog jönni !!!
Commenter
@Nessy:a nyugalma annak oda van, aki ezt a videót megnézi. Ijesztő...
Commenter
@papa.49: ne is jöjjön pénz, úgysem arra költi, amire kapja...
Aki Én
Csakhogy nem az Eu migráncs-biztosa vagy, hanem Magyarország MINIszterelnöke. Talán lehetne egy kicsit kormányozni is? Vagy már annyi migráncsot engedtetek be, hogy arra nincs idő?
Mintha nem lenne más probléma, csak a migráncsok.
Hú de nagy bajban lenne ez a pali, ha megszűnne a vándorlás. Ha van ember akinek jól jön, akkor az ő.
Aki Én
@Shikari a segghülye propagandista: Akkor kezdhetitek orbánnal, mert ide még csak és kizárólag ő engedett idegeneket.
steve82
@Shikari: Ennyire megéri neked meg a lelkednek, hogy egy hazaáruló rablóbandának dolgozz?
Nessy
@Commenter: Az előbb kihagytam, az volt bölcs döntés. Kár volt ránéznem!
Ez a szürke égbolt, az eső, és hozzá ez a kép erősen a nyugalom megzavarására alkalmas!
kereső
@Nessy: most már akár vissza is állithatná a demokráciát, és elkezdhetnének az ország érdekében kormányozni./ na nem olyan módon, hogy magukat tekintik a hazának,az országnak/
Aki Én
@steve82: Érted? Ennek a beteg kretén @Shikari: nak az a Sorosista liberális, aki nem propagandista. Aki nem nyalja a hazug, korrupt kormányt, az nem is magyar :(
Peller Anikó
ill(liberális) = beteg, betegség, baj, bűn, rossz, kár, hátrány, gonosz, kellemetlen, káros, kedvezőtlen, nem jól, szerencsétlenül

Látod bazmeg, ez vagy te, egy szerencsétlen marha.
Hellcat
Olyan csatában arattak győzelmet ami nem létezik...ez valóban ritka.
tudode
Miután MEGNYERTE a csatát, legyőzte SAJÁT ORSZÁGÁT, értelmetlenül járatja az ETETŐJÉT természetesen azok ELLEN, akik kiszolgáltatottak.
.
A MENEKÜLTVÁLSÁG megoldása még várat magára, hiszen
.
-------- Minden második másodpercben egy újabb ember vált menekültté tavaly
24.hu/kulfold/2018/06/19/ensz-menekultek-unhcr/

"""Újabb sosem látott magasságba röpítették világszerte a háborúk, az erőszak és az üldöztetés az otthonukból elűzött emberek számát, amely trend immár ötödik éve tart töretlenül. A tavalyi megugrás legfőbb oka a Kongói Demokratikus Köztársaságban uralkodó válság, a háború Dél-Szudánban, valamint az az exodus, amelynek során rohingja menekültek százezrei hagyták maguk mögött Mianmart, és kerestek menedéket Bangladesben. Elsöprő többségében leginkább a fejlődő országokat sújtották a menekülthullámokat előidéző válságok."" (...)
.
Ideje lenne, ha LEGALÁBB BEVONNÁ ettől a európai állampolgártól a SZAVAZATI JOGÁT
.
Aki Én
@Peller Anikó: Még nem jött rá, hogy a nemzeti beteg a saját betegségét tette ,,nemzeti iránnyá" ezzel az ,,illiberális" kijelentéssel. Így már jogosan van egy beteg ember egy beteg társadalom élén.
Commenter
@Hellcat: ha ez győzelem, akkor milyen a vereség? A videón a felirat: "győzelem után": mint egy óvodás a számháborúban...szánalmas!
steve82
@Aki Én: Értemén, csak nem értem, hogy süllyedhetnek emberek idáig... Facebookon akik irogatnak azok sokkal jobban megdöbbentenek, mert nagy része anyagi indíttatás nélkül csinálja ezt...
steve82
@Shikari: Fejlesztő elvei közé tartozik a mértéktelen pénzlenyúlás? Tőled is lopják. Nem zavar?
Aki Én
@steve82: Nem, nem zavarja. Őt az sem szokta zavarni, ha ma totál ellenkezőjét mondják mint tegnap. Mindennek örül, amit a nemzeti beteg tesz vagy nem tesz.
dr. prédikátor
@steve82: Mit vársz egy ilyen faszjankó nyilas nácitól???Ez csak akkor érzi jól magát ha csontig benyalhat a cigus fecalicusnak. Nyalás után meg le is szopja.Ez egy degenerált buta kis nyomoronc senki.
Commenter
@Nessy: 18-as karika, a videóra,minimum.
Eladott Ország
@Shikari: Elmész a picsába, narancsos marha!
relatív
A címben említett hazudozó úgy viselkedik, mint az ISIS, nevezetesen ők IS minden , félőrült jelenség esetében - akár mit IS kiabál a garázda tette alkalmával - rögtön sajátjaként ismerik el a gaztettet.

Sajnos itt tartunk, hogy már minden rossz megoldást mint saját tetteink igazolásaként kell beállítani !
Nessy
Csak legalább a dakota győzelmi tánc helyett ne esőtáncot járt volna Orbán!:-))
steve82
@Shikari: Mészáros Lőrincznél kell nagyobb bizonyíték?
Commenter
@Nessy: dakota? Hol vannak már a dakoták a közmondásaikkal együtt?
steve82
@Shikari: Pontosan tudod te azt... Szánalmas vagy.
Nessy
@Commenter: Bocsi! Elmaradtam két brossurával! Most Te Deumot mondat a Bazilikába!
black up
A videóhoz:

"Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a műsorszám a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz, továbbá a személyiséget károsító erőszakos magatartásmintát mutat be!"
Aki Én
@steve82: 13:02 Na erre mondom, hogy ez a Shikari egy utolsó hazaáruló, egy aljas provokátor propagandista.
Az más kérdés, hogy ezzel a tempóval, felkészültséggel és IQ-val a kutyaszart sem győzi meg ez a szánalmas bohóc. Hülye ez ide.
steve82
@Shikari: Jaja, biztosan én vagyok fizetve. Nem az aki nem egy Mészáros (Orbán) által felvásárolt oldalon osztja a gonosz libsiknek észt. Ennyire sütinek nézed az embereket? Jah, hogy abból kiindulva, hogy mennyien szavaztak a migránsoktól való félelmük miatt Orbánra, mert a hozzád hasonló törtető gerinctelen emberek nyomták a propagandát, lehet, hogy igen...
Commenter
@Nessy: az imaláncos hívei már szervezik a következő szentmisét...
black up
"Orbán Viktor a brüsszeli csata után"

Egy ritka nagy paraszt (és HAZUG ember !!!) sajátos értelmezése a csatáról, meg a győzelemről.

Olyan jó lenne azt írni, hogy a hülyék a túloldalon laknak, de ez sajnos nem így van.
A hülyék köztünk élnek, köztünk járnak. Embernek álcázzák magukat, de ők mások.
A másság...
Nessy
Azt hiszem, most pár napig a tv csak szobadísz. mert nem csak a híradóban, de mindenhol Orbán vigyorog. A vízcsapot sem lehet kinyitni, mert abból is Orbán és a győzelmi jelentése folyik, miszerint a nem létező kvóta ellen sikeresen győzedelmeskedett! Ő egyedúl, a többi államfő addig pasziánszozott.
Commenter
@Nessy: évek óta nincs tv-m. Rádiót is ritkán hallgatok. Rettenetesen aljas duma, főként azért mert egyrészről felvette a migránsok után járó pénzt (mások nyomorán gazdagodott mintha nem lenne eléggé vagyonos, ez nagyon "keresztényi"), másrészről azért mert fullosan nekik megy, felhúzatott egy ocsmány kerítést, gyűlöletet kelt. Ennek nemcsak a mondandója a külseje is egyre ijesztőbb. Tiszavirág életű a győzelme, remélem. Ha mást nem, legalább a szavazati jogunkat függessze már fel az EU!
Nessy
@Commenter: Rádióm nekem is valamelyik gardrob mélyén van.
Nem tehetek róla, de erről a "győzelmi jelentésről" nekem a verébbel való sakkozás jut eszembe! Mea culpa!
Eladott Ország
Ez szuper, győzött a mi Viktorunk! – sikolthatná az egyszeri szurkoló, de azzal kell szembesülnie, hogy az ő Viktor vezére nemhogy nem boldog ettől, hanem kezd pánikba esni.
Most mi a túró van? Semmi különös, csak baromi nehéz úgy harcolni az Unióval, hogy egy oldalon állnak. Márpedig harcolni kell, ellenségre szükség van. Úgyhogy most azt találták ki okosék, hogy egyrészt unióék nem is gondolják komolyan, bármit mondanak. Ha ugyanazt mondják, mint Orbán, akkor is hazudnak. Másrészt ki kell jelölni a következő ellenséget, aki ellen harcolni lehet. Jó ideje megy már a hergelés, de itt az ideje kitűzni a lőlapot. A mindenki adójából zabáltatott propagandista uszítja Orbán szektáját, hogy ragadjanak fegyvert és üldözzék el azokat a honfitársaikat az országból, vagy akár Európából, akik mást gondolnak a világról, mint amit most éppen az egykor büszke liberális miniszterek elnöke gondolt.
csipetke
@Eladott Ország: 11:17 Ez annyira mulatságos,(legalábbis nekem) mikor csikari veri itt a nyálát a fidesz mellett,és úgy csinál,mintha lenne valaki fideszéknél.Folyton többes számban beszél.Bár lehet,hogy ő a portás a székházban.Vagy a nyócvankettedik szaladjideteddoda
steve82
@Shikari: Szóval akkor ki is van fizetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.