Závecz Tibor szerint vele festik az ördögöt a falra, mert félnek tőle mint a tűztől – mondja Závecz Tibor, a ZRI Závecz Research ügyvezető igazgatója. “Egyelőre arra mutatnak jelek, hogy a Fidesz még mindig Gyurcsány Ferenctől tart a leginkább, folyamatosan vele festi az ördögöt a falra ugyanis. Gyurcsány a karakterét tekintve nagyon sok azonosságot mutat …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Errol beszeltem a valasztasok elott is: ha barki VALOBAN meg akarta volna donteni a puhost, esz nelkul beallt volna Gyurcany moge, mert rajta kivul senkitol sem tart a torpe maffiozo...
Csak vele egyutt lehetett volna lenyomni, ehelyett marakodtak, mint kutyak a koncon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Sámannus: Ja, a 13.26 Neked szolt...:o)
Sámannus
@karma1:Az Eximbank is tudja, mennyi az ő adóssága 74-75%? Azt az adósságot is elfelejti mindenki, ami a manyup lenyúlásával járt. Azt ugyanis az államnak kell fizetni amit el lopott órbányi. Ez nincs neki elfelejtve, hiába fényezi magát trükkök 100-aival. Ez a szám mára 95%-ra kúszik lassan ha korrekt az elszámolás.(László Csaba szerint) .
bencemacska
@karma1: ma, 13:09
Helyesbítlek, nem "ész nélkül" hanem okosan kellett volna az igazabbat választani!!!
Sámannus
Amíg orbán a nálánál hülyébbekkel tömi ki a kormányt Gyurcsány az okosabbakkal.
Ez egyszer ki fogja készíteni, ha tetszik, ha nem!
karma1
@Sámannus: Tenyleg, most hogy igy leirtad feheren-feketen, tenyleg ez a tendencia! (Vagyis hogy Gyurcsany ertekes szakemberekkel veszi magat korul, mig orban hulyebbnel hulyebbeket alkalmaz)
advocat
Gyurcsány egyszer hibázott. De akkor nagyon! Jóval előbb (2007?) le kellett volna mondani, és kiírni egy új választást. 2010-re Viktor úgy bebukik mint annak a rendje. Mert akkor ő szvja meg a válságot. És 2010-ben miért is mondta, hogy minden rendben, és azóta is Gyurcsányozik. Fél! De nép egy része - 48 % - még hisz neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.