Az emlékmű sorsáról döntő bizottság vezetője az a Kövér László, aki 2012-ben már felvetette az "áthelyezés" ötletét. Az Országgyűlés Hivatala több mint két hét elteltével válaszolt arra a kérdésünkre, hogy valóban el akarják-e vitetni Nagy Imre szobrát a Parlamentnél lévő Vértanúk teréről.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A nagyapádnak nem akarsz szobrot, te szemét köteles?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: "szép" kis história :( Ez is igaz hogy Kádár se nagyon tehetett mást, a világ el volt foglalva a szuezi válsággal és a világpolitikában két nagyhatalom állt egymással szemben.
Hruscsov aki az ENSZ-ben a cipőjével verte az asztalt, jó modorból a csuti is hasonló. Nagy Imrének méltó emléket állít Mészáros Márta filmje a Temetetlen halott ezt ide belinkelem hátha valaki nem látta vagy szeretné újra nézni:
www.youtube.com/watch?v=ZQjAfK9q1pQ
Ez úgysem lehet szavakkal így leírni..
papa.49
@Commenter: Végül is a végkövetkeztetés az lehet, KICSI ORSZÁG, KICSI NÉP, ROSSZ HELYEN (ütköző zóna) !!!
De ha tovább gondoljuk a csehszlovákok forradalmát ugyanígy verte le az orosz, a Varsói Szerződés haderejének segítségével ( amiért nagyon utálnak is bennünket a szlovákok ), és tudod ki volt az aki nem szállt ebbe bele ' 68 augusztusában a Csau egyedül !!!
Sámannus
Kezdődik a hamu hordás talicskákat elő!
Commenter
@papa.49: "KICSI ORSZÁG, KICSI NÉP, ROSSZ HELYEN" ez most is így van! Ne is várja senki, hogy érdemben tenni fognak a csuti ellen. Ja és ez most a V4-eket próbálja amolyan gazdasági-politikai Varsói Szerződésként "eladni." "89-ben a csuti és deutsch még 68 mellett tüntettek. Hogy hagyták volna őket a prágai sitten...
Csau nem szállt be, aztán őt meg pont a forradalom söpörte el...
Sámannus
@m73: Hogy nemzeti az hét szentség, de milyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.