Nem egy kellemes állapot fél lábbal már az utcán ácsorogni és befelé ácsingózni, de arra jó, hogy alaposan kifejlessze bizonytalanságtudatomat. Ha már fél éve fenyegetnek kirúgással, mérsékeltebb formában leépítéssel a MTV-ben a legfőbb hatalom ügyeletes szócsövei közvetett és közvetlen módon, majd szanaszét kürtölik mindennek az ellenkezőjét is, akkor naná, hogy jogosan gyanakodni kezdek. Hát még a közvélemény!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ha most is csak két csatornája volna az MTV-nek, örülhetnénk. Most több csatorna működik a mi pénzünkből, mint amit normális emberek meg tudnának nézni. Ezekből két-három csatornánként pedig ugyanaz a műsor megy azonos időpontban. Milyen lehet a nézettsége, hiszen a műsorok, hírek csapnivalóak. Ami még nézhető, a régi felvételekből, műsorokból, személyektől kapjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.