A visegrádi négyek a soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnökének vezetésével komoly sikert értek el azzal, hogy az EU-csúcson elfogadott határozat már teljesen más értelmezési keretben foglalkozik a migrációra adandó válaszokkal, mint az elmúlt három évben - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Tudják, ez az az EU-s csúcs, ahol Orbánt Merkel és Macron levegőnek nézte, ahol Orbán hiába hirdetett győzelmet, de nem torpedózott, hanem elfogadott új uniós irányvonalakat, és ahol elviekben Orbán is aláírt valamit Merkelnek, de aztán Magyarország tagadni kezdett. Ezek után jött a már említett Szijjártó. az elmúlt három évben a vita képmutató és dogmatikus módon arról zajlott, hogy melyik európai uniós tagország milyen mértékben adja fel a saját szuverenitását.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Persze,így megy ez fideszéknél.Időnként körbenyalogatják egymást,esetleg akár csontig is,hiszen kell az állás a kakadunak még sokáig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.