Hana Samir Kamel a Mátyás tér mellett üzemeltet egy kifőzdét. Nyolc éve érkezett Egyiptomból. Hihetetlenül hangzik, de mindenki imádja, és nem csak a kajáját.

Igazi mintapéldája a keresztényei emberbarátságnak Samir, a VIII. kerületi kifőzdés. Az egyiptomi férfi nyolc éve él Magyarországon, éttermében a magyaros ételek mellett a gyorskaják is megférnek.

A 24.hu riportja szerint Samir hírnevét elsősorban annak köszönheti, hogy ingyen ételt ad azoknak, akik szemmel láthatóan nem tudják kifizetni az ételt. 

Keresztény vagyok, megtanultam a Bibliából, hogy adj a szegénynek legelőször. Nem a gazdagnak, ő meg tudja venni, hanem annak, aki nem tudja megvenni

- mondja Samir, aki azt vallja, nem kell hivalkodni vele, ha az ember jótékonykodik.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
Szegény egyiptomi keresztény menekült, hová került!?
Itt arab migráncs tegyen bármit is, lehet igazi keresztény, és élhet úgy ahogy a biblia írja akkor sem fogadja be a vezír sleppje!
Ha visszamenne ott meg üldözött lenne a hite miatt (persze azóta változhatott a helyzet)!
Valamely véglény azt írta "Etetheti ezeket a heréket is, ha van hozzá gusztusa." természetesen neki a szegény már nem is ember, csak élősködő. Vagy "Sokan a környékére sem fogunk menni, mert semmiféle retkes vackot nem akarunk elkapni!" Nem is kell oda menni annak aki már amúgy is fertőzött, beteg ember, ugyan mit kapna ott el!: Emberséget? Szeretetet? Keresztényi erkölcsöt!? Az ilyen agyhúgykőben szenvedőnek nem kell sehová mennie üljön az M1 elé és nézze éjjel nappal, neki az az igazság, és valóság, ha véletlen kimenne az utcára, még valaki megfertőzné az igazsággal!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@ila51: Neki nem kell kidobni, féláron is van bevétele, mindenki jobban jár.
csipetke
@Horizont: 20:48 Egyetértek veled,ami a politikusokat illeti,az egy külön állatfajta...vagymi...
Nessy
@m73: Ez is Soros trükkje, hogy lejárassa hazánkat! (Na, holnap nem megyek délben a napra! )
justhpeter
bemutattak egy keresztényt, aki úgy is él, amit hirdet. érthetően "báncsa" a hazai kereszténydemokratákat, hiszen ennek fényében napvilágra kerül, hogy ők bizony nem is keresztények és nem is demokraták, csak ostoba orbáncsicskák.
Pogányként minden tiszteletem Hana Samir Kamelé.
kokopelli
@Horizont: képes volt a marhája a Lidl-paprikán is vitázni,aminek a vignettáját
be is írtam!Zöld vagy sárga,román vagy magyar stb!...Sötét mint a 7-es "hetes
akn" a szénbányában áramszünetkor akkuhiánynál! ;-))
Jozefina
Akkor az új törvény szerint lehet, hogy ő is büntethető lesz??? Ez érdekes lenne!!! Minden esetre elismerésem Kamelnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.