A Heti TV vendége volt a honvédelmi miniszter helyettese, ahol további kulisszatitkokat tudhattunk meg hétvégi ebédjéről. Németh Szilárd szombaton jelentkezett be Facebookon, ahol élőben közvetítette, ahogy elfogyaszt egy birkafejet. A friss beszélgetésből kiderül, hogy: a birka fejét megkapni óriási megtiszteltetés, az egyben készített birkapörkölt, amibe az állat minden egyes porcikája belekerül, már-már hungarikum...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miért lenne hungarikum? Pl. Marokkóban nemzeti kaja, és a birkaszemet a vendég kapja, tisztelet jeléül. Mi eltekintettünk a birkafejtől, pedig mindenütt kapható volt.
Commenter
@Nessy: miért lenne hungarikum? mert rezsi és a kormány azt mondja. Egyébként toplistás étel, konkrétan a világ 10. leggusztustalanabb ételei között a 4. helyet foglalja el, épp csak lemaradt a dobogóról...a denevérleves a fasorban sincs, az a 9. helyen áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.