Rendkívüli ülés a Házban, napirend előtti felszólalások, interpellációk, azonnali kérdések. A képviselők döntenek az ittas vezetéssel gyanúsított Burány Sándor mentelmi jogának felfüggesztéséről is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
„Önök lövettek a magyarokra 2006-ban.”
Ha azok a magyarok, akik 2006-ban randalíroztak OV felhívására, akkor én nem vagyok az.
Kár, hogy nincs igaza a dömötörnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Csa-bika AKKORÁT Gyurcsányozott, mind a HIM-ALÁJA, többek között ő "is", KOFASZINTEN, az idomítás CSODÁJAKÉNT!
.
Vajon milyen lehet NEKIK MEGHASONÚLVA ÖNMAGUKKAL, süketen, vakon, tűzön vízen át szolgálni a SZAKBARBÁR GAZDIJUKAT, az ESKÜJÜKET sutba dobva, vállalva a CINKOSSÁGOT!!!
Commenter
Ha a DK meg se szólaljon akkor dömötör se...
Eladott Ország
Végszóra megjött a végbélből a Dömötör! A kormányzati logika új csúcsa: amiről sokan mondják, hogy hülyeség, az biztosan fontos. Na ez sem dolgozott egy percet sem az életben.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fimgur.com%2FatmNO3H.jpg&key=jPypIbWbCaxzGUYl2mKp3Q&w=600&h=435
bencemacska
„Önök lövettek a magyarokra 2006-ban.”
Ha azok a magyarok, akik 2006-ban randalíroztak OV felhívására, akkor én nem vagyok az.
Kár, hogy nincs igaza a dömötörnek!
kereső
@Eladott Ország: micsoda "lenyűgöző" életút. És az a rengeteg tapasztalat!
Eladott Ország
Dömötör Csaba, Rogán Antal propagandász és bűnöző valamilyen államtitkára, naponta csepegteti a mocskot bele az arcunkba, szépen adagolják a mérget, hadd szívódjon fel lassan a nemzet vérkeringésébe, rohadjunk is meg mind. Lehetőleg minél előbb. Vagy ha nem is, de butuljunk az anyaföldig, zsibbadjanak az agytekervényeink, fáradjunk bele és adjuk fel. Kussoljunk a faszba, és majd legközelebb akkor szólaljunk meg, amikor ikszelni kell a megfelelő helyre. Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Nem volt sokkal jobb az előző garnitúra sem, de azért mégis. Volt valami minimális tisztelet a másik iránt, volt valami halványan emberi bennük. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság.
Commenter
@kereső: A párt nevét kell kicserélni. A boldogult MSZMP csinovnyikjainak, apparatcsikjainak, "szürke eminenciásainak" volt hasonló, illusztris, tapasztalatban gazdag életútjuk. Dömötör gazdája is így kezdte a KISZ-ben, ha már az ifjúsági szervezetek annyira fel lettek emlegetve...
Eladott Ország
@kereső: Dettó lenyűgöző életút, csakúgy mint a csúti csüngőhasú kancigány és a Bibói Szobatársak Páleszes Tepertyűs Szövetsége. B*szódjanak meg ott ahol vannak!
papa.49
Oszt. miért is ne szólaljon meg???
Mert nektek úgy tetszik???
Commenter
@papa.49: hja, itt is, és ott is mátol mindenkinek még inkább qss van. Kivéve nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.