Pécsi Ildikó és Pártos Csilla immár hat éve jár bíróságra, a lakáson kívül ugyanis több ügyben is küzdenek egymással, s a színésznő fiával, egykori férjével is pereskedett Pártos. 

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó három éve pereskedik a budai lakásért, amelyben a színésznő unokája és az egykori műsorvezető húsz éve él. Pártosnak a bíróság döntése szerint hamarosan ki kell költöznie. Az ügy folytatásától függ, hogy Csabinak is el kell-e hagynia az otthonát.

„A jelenlegi állás szerint ellenem született határozat, s amíg a fiamra vonatkozó felszólítás nem érkezik, addig neki nem kell elhagynia az otthonát.

Az elmúlt években – sajnos – jól megtanultam a jogi eljárást, ennek több lépcsője kell hogy legyen, amennyiben őt is el szeretnék küldeni hazulról” – mondta el Pécsi a Blikknek.

Pécsi Ildikó korábbi gondolatait videóban is meghallgathatják a zárt tárgyalásról: 

„Az én lelkiismeretem tiszta, és bár a körülmények nem a legkedvezőbbek – például részemről nincs anyagi jólét mint a másik oldalon –,

mégsem vagyok boldogtalan, és sosem felejtem el, hogy a bíróságon időről időre az egykori családommal találkozom, és bízom abban, hogy a az ügy pozitív fordulatot vesz, és mindkét fél számára előnyösen zárul” – vázolta a helyzetet Pártos.

Cikk- és címlapkép: YouTube/BlikkTV

(blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Pécsi unokájából milyen ember lesz, ha masszív gyűlöletben nő fel? elvált szülők köpködései, az
áldott jó, és közismert nagymami ökölrázása, mindezt ügyvéddel a nyílvánosság előtt...

példamutató, fínom úri család... hadd lássák a népek, hogy is megy ez műveltéknél...
terlasz
Nekünk nem szükséges ítélkezni, mert ez a bíróság dolga. Sokan nem kapnak a nagyszüleiktől és még a szüleiktől se semmit. Saját erejükből kell megteremteni az egzisztenciájukat és ez így rendben is van.
evacica
Gusztustalan amit Pártos művel! Világos, hogy azért is hagyta hátra a fiát, hogy evvel is húzza az időt és bosszantsa Pécsit!
Rockxy
Én is üzentem ma valakinek.
Az üzenet lényege az volt, hogy lófasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.