Mindet fölraktunk egy ábrára, hogy együtt lássa őket. Térképen mutatjuk, hogy a középmezőny legelején állunk ezzel a teljesítménnyel. Tényleg Magyarország az EU fekete báránya? Mi harcolunk a legtöbbet Brüsszellel? Ha azt nézzük, hogy az összes tagállam közül csak nálunk és a lengyeleknél kérdéses, hogy a kormány elismeri-e az alapvető európai értékeket, akkor igen, nagyon is kilógunk a sorból. Ha viszont azt nézzük, hogy a teljes európai joganyagot mennyire tartja tiszteletben a magyar törvényhozás, akkor a legtöbb országnál jobban állunk. A kötelezettségszegési eljárások számában lehet összehasonlítani az uniós országokat. Ezekből derül ki, hogy hány területen nem felelnek meg a magyar szabályok az európai előírásoknak. Most negyven vitás ügyünk van Brüsszellel, és ezek közül csak néhányról, a legsúlyosabbakról hallunk gyakran: a kvótákról, a menekültügyi szabályokról, a CEU-törvényről és a civiltörvényről. E zeken kívül is, az élet minden területén találunk olyan...

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bar ez egy jol osszeszedett cikk (legalabbis annak nez ki), azert az nem mindegy, hogy azok a kotelezettsegszegesi eljarasok milyen tipusuak, egyedi esetek-e vagy repetitivek: ha "csak" 40 esetrol beszelunk, akkor abbol 35 lenne kizarolag az Elios ugy? Mert ott onmagaban 35 varosra vonatkozoan, feltehetoen bunszovetkezetben elkovetett jogsertesrol beszelunk.
Szoval szerintem - bar jol mutat ez a tablazat - de egyszeruen nem igaz!
Kulonben pedig jo lenne, ha minden transzparens , atlathato lenne - de nincs igy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.