Lopás miatt indítottak nyomozást egy nő ellen, aki élelmiszert és illatszereket lopott el egy felvétel szerint.

Keresik azt a nőt, aki 2018.május 19-én 18 óra 19 perc 32 között élelmiszereket és illatszereket lopott el egy győri üzletből, amiket a bevásárlókocsijába tett, majd anélkül, hogy kifizette volna távozott. A biztonsági kamerák felvették az ismeretlen tettest, aki ellen már nyomoz a rendőrség.

Lopás miatt keresnek egy nőt

A hatóságok mindenkit arra kérnek, hogy bárki, aki felismeri a fotón látható nőt, az jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, vagy tárcsázza a 06-96-417-329-es hívószámot vagy az ingyenesen is hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A keresett nő fizetése nem lépte át a 300 ezres álomhatárt.
maci0427
Na igen..." Hosszú fekete haj, de sudár ez a csak..." !
Eladott Ország
@Shikari: Nem a cigányság Rogán Antalnéja.
Eladott Ország
@Shikari: Én csak utaltam a Kolompár névre, mely közismerten nem tősgyökeres magyar név.
A cigányság Rogán Antalnéja, pedig a másik közpénz zsiványra Farkas Flórira célzott. Ők lophatnak büntetlenül!
Pálinkás Pál
Azért kicsit nevetséges..ez szimpla szabálysértés...és ezzel foglalkozik a rendőrség???Ahelyett hogy valóban fontos ügyekben nyomozna!
KisGenyo2
@Pálinkás Pál: Mondjuk nem annyira "intenzíven" foglalkozik, nyilván jött a koca közelebb is a kamerához, de akkor egyrészt felismerhető lenne, másrészt már sokkal feltűnőbb lenne a hamisszínezés. Egyszóval az már rasszizmus lenne, annak vádjá pedig egy sima kis tolvaj sikeres elfogása miatt nem kockáztatja meg, sem a rendőrség, sem a bolt...
Aki szerint ez vicc, annak javaslom nézzen utána, hányat kapnak el ezekből...
Aki Én
@Shikari: Hová tűnt Farkas Flóri és a milliárdjaink?
fekete
Par forinte'rt?Miert volt hanyag az aki ott hagyta a kosara't ?Milliokat lehett lopni!Ez egy hulyeseg semmi mas! Az buntettnem meg aki el hagyta a kosara't a kocsiban.Ez csak ott van
az EU-ban. Canadaban $ 200 'ert csak figyelmesztettnek. ami 60 ezer forint.Ott ilyeszgetik a jo nepett,mikor semit sem csinalt,EZ mind a merkel hulyites kik kozben pedig kiraboljak az orszagokat.Egy nagy okos Magyar ( itt sok van) az egyik megyebol Albertabol ( Calgary) 60 autott kotott el ide a West Coastra,A kinaiak mar tobb mint felet el adtak szetszedve es eszt a
fiut a magyart pedig vissza toloncoltak MO_ra,Bisztosan tapsolva va'rta'k majd jelezte,hogy
egy amerikai cegnek dolgozik autott vezett,es semi baja sem lett. Roviden a Magyar gatyaro-hasztok mindegy,hogy mit csinaltal nyugaton semit sem csinalnak veled,Es most meg sirnak,hogy el loptak egy retikult amiben volt par forint,amit el hagyott a tulaj.
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 12:25
Kivéve a csúti kancigányt és bűnöző bandáját. Ők állami szintre emelték maguknak a lopást. Ez nem jogállam, hanem egy rakás szar!
kuruc.info/galeriaN/egyeb/simicska1710303.jpg
uploads.disquscdn.com/images/4543c50b29b665a9d3ae7faad1d18ac6654a7e32958bc7999a0a377dc6526f17.jpg?w=600&h=360

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.