Tudományos jelentés készült arról, milyen szavakat használt beszédeiben Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt évek során. És hát semmi jó nem derült ki: 2004 óta folyamatosan rémisztget, de az igazi változás tíz évvel később jött. Azóta csak a háborúról beszél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vannak ilyen küldetéstudatos nagyemberek, akiknek meggyőződésük, hogy a hülyék mindig kizárólag a túlsó oldalon vannak, mindenki kretén, aki nem velük van. Brüsszel meg egyenesen az új Moszkva, szóval nincs itt semmi látnivaló. Még szerencse, hogy itt, Európa peremén közben virágzik a demokrácia. Július elsejével , hamarosan megint kurvára nyár lesz, nem csak a naptejet kell majd sűrűn előkapdosni a sufniból, de végre hatályba lépett a legmagasabb fokú demokráciát szavatoló új büntetőeljárási törvény is. Ez azt is jelenti, hogy mostantól bármely büntetőeljárás elindításának már NEM FELTÉTELE A BŰNCSELEKMÉNY GYANÚJA. Vagyis BÁRKIVEL szemben TITOKBAN eljárást lehet indítani, akár egy megalapozatlan feljelentés, akár a hatóságok birtokába jutott, jogsértésre utaló bizonytalan információ alapján is. A bűncselekmény gyanúja nem feltétel ahhoz, hogy Döbrögiék bevessék az ügyészi vagy bírói engedélyhez kötött titkosszolgálati eszközök teljes arzenálját. Nem fideszen büntetőjogászok szerint nem más ez, mint egy újabb eleme a nagy magyar abszurdnak, ami kiváló eszköze lehet majd a politikai leszámolásnak. Logikus nem? Összekapirgálták a hugyos kétharmadukat, mindenféle állami intézmények révén szalámizzák felfele az egyébként is poraiban fetrengő ellenséget, de még mindig nem elég, még mindig kell az elégtétel, a bosszú és a leszámolás. Hogy soha ne felejtsük el: ők a kétharmaddal valóban a háromharmadot képviselik.
Eladott Ország
Máriának üzent Orbán Viktor! Hogy már csak egy kis kitartás és mindjárt valaki lehet, likvidálhat, vagy amit akar. Ehhez csak az kell, hogy Mária szorgalmasan szavazzon a Fideszre és akkor végre majd leveheti a nájlon otthonkát, nem kell a gyerek szaros pelenkáját cserélnie, sem az ura büdös zokniját előkotorni az ágy alól, hanem fényes tergálpulóverben, a kezében kivont csatabárddal mehet likvidálni. Máriának azt ígérte az ő bálványa, hogy végre súlya lesz (a fürdőszobamérlegen kívül is mérhető módon), végre hatalma lesz. Végre valaki lesz. Attól tartok, Mária csalódni fog. Megint.
Commenter
Szólhatna már neki valaki hogy a II. világháború és a hidegháború is véget ért. Az EU-ba meg senki nem kényszerített bennünket népszavazással mi választottuk a belépést,és ezt akkor még ő is támogatta. Barátból ellenség, ellenségből barát, erről ennyit.
Aki Én
Tipikus diktatórikus elem. Ezt még orbán is elmondta a 80-as évek végén az akkori rezsimről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.