Ismét beszélt az RTL Klub Híradójának az a fiatal, akit gyerekként többször megerőszakolt és megvert nevelőapja. A hittantanárként dolgozó férfi nemrég előzetes letartóztatásba került, hogy szexuálisan bántalmazott két kislányt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mind igaz ami a kommentekben van, de sajnos ennek van egy másik oldala is, amikor a szülők tudtával történik minden! És ez a legnagyobb probléma!! Azaz megélhetési probléma, mert amit a gyarek lány, vagy fiú keres az az asztalra kerül!! ehát megélnek belőle!! Halló kdnp!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Az álszent rohadéknak éppen itt az ideje hogy levágják legalább a farkát! De a gyerek is buta volt, hogy nem szólt az anyjának.
Az anya sem lehetett valami gondoskodó, lehet,hogy nem merte neki elmondani, pedig egy orvosi vizsgálat bebizonyíthatta volna az igazát a gyereknek.
Én levágnám a farkát a gyerek helyében, már megtehetné.
wagabund
aki volt gyerek, az nagyon jól tudja, hogy mit mer, vagy inkább mit nem mer egy 6-7-8 éves, de akár 15 éves is...

ez a világban is így van, ezzel élnek vissza...sok országban nem is törődnek a gyerekek érzéseivel..itt, ahol a törvény vasszigorral csap le az ilyenekre, elő nem fordulhat ilyesmi...

vagy mégis? ez a hitoktató miért nincs rövidláncon, kenyéren és vizen, napi huszonöt korbácsütéssel? lehet, hogy a gyerek a hibás? mert megszületett? szar emberek lehettek a szülei.
csipetke
Ilyenkor sajnálom,hogy nincs halálbüntetés nálunk,másrészt talán jó is,mert azt hallani,hogy amit az ilyen genyó pedofil barmokkal csinálnak a sitten,még azt is megbánják,hogy megszülettek.
ittott
hitoktató. beleültetném egy keresztbe. mint karóba.
Jozefina
Mind igaz ami a kommentekben van, de sajnos ennek van egy másik oldala is, amikor a szülők tudtával történik minden! És ez a legnagyobb probléma!! Azaz megélhetési probléma, mert amit a gyarek lány, vagy fiú keres az az asztalra kerül!! ehát megélnek belőle!! Halló kdnp!!!
namihami
A keresztényi szetetet, a hitreneveiés és a tisztaság mint követendő példa a fiatalság elé való állítás katolikus megközelítésében.
wagabund
@Jozefina: sajnos volt ilyen...kövér holland férfiak béreltek egészen kis gyerekeket Szabolcsban..a bérbeadó család a bérleti díjból élt...egy nyomozó rájött, hogy mit is csinálnak a kicsikkel...(nem volt sérülés rajtuk)...ekkor elszabadult a pokol...önbíráskodás, stb...a hollandok azóta is keresik a tojásaikat, fogaikat, meg még néhány alkatrészt..
division
Bárki lehet elmebeteg, pedofil, bűnöző, stb., az hogy ez pont egy hittantanár jelen pillanatban nem számít semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.