A lap féltucat LMP-s szereplővel beszélve próbálta meg feltárni, mekkora befolyása volt a Fidesznek a párt kampányára. A csütörtökön megjelenő nyomtatott Magyar Narancsban lesz egy hosszabb cikk arról, hogy mi történt az LMP-vel a választást megelőző félévben, illetve a Fidesz és az ellenzéki párt viszonyáról, erről tettek fel egy beharangozót az újság honlapjára. Eszerint a közelmúltban a lap újságírói számos befolyásos LMP-sel beszélgettek, és többek között azt hallották vissza, hogy a pártvezetésnek volt egy része, amely egyeztetett befolyásos fideszesekkel ez idő alatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Vannak még kétségek az lmp-t illetően? Demokratikus ellenzék mi? Inkább a demokratikus ellenzék sirásója!- és sok sok hülyére vett szavazó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Vannak még kétségek az lmp-t illetően? Demokratikus ellenzék mi? Inkább a demokratikus ellenzék sirásója!- és sok sok hülyére vett szavazó.
Madácsi Pali
Ez eddig is nyilvánvaló volt. Mindenkit fegyelmi elé állitottak aki a fideSS kétharmadnak agy picit is kersztbe tett. A gyülekezési jog és a szólásszabadság eltiprása náluk nem éri el az ingerküszöböt. A fideSS maca Betti egy álnok hazug kígyó.
Eriksson
@Madácsi Pali: Azt mondja Dömsödi polgi, hogy nagyon felnézett a nevezett hölgyre, még azt is elhitte, hogy ő lehet Orbán kihívója a választásokon. De most, hogy bekerült a parlamentbe, nagyon csendben van. Mióta megvan a jól fizető kényelmes állás, már semmi sem számít.
lampa laz
Magyarországon nincsenek ellenzéki pártok csak fidesz van. A többi névre bejegyzett párt, mind a fidesz keresztneve...
RonaGyuri
@lampa laz: lassan olyan lesz, mint az NDK és a lengyel időkben! =))
bencemacska
Én reggel olvastam ezt a cikket, és később nem tudtam visszakeresni! Még a kereső is letagadta.
Ezért hoztam ide az erről szóló másik cikket!
propeller.hu/itthon/3362543-ezert-nem-fogott-ossze-lmp-part-vegig-egyeztetett#v2204776
(Elnézést az előző beküldőtől!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.