A korábbi miniszter terveivel ellentétben a Fidesz-KDNP szabad utat enged a Mol ég felé törő székházterveinek. Több magas építmény is jöhet, alaposan átalakulhat a városkép.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Amit ma elb@szhatsz, ne halasszd holnapra...
Qqberci
Amit ma elb@szhatsz, ne halasszd holnapra...
Nessy
Csak nehogy az legyen a vége, mint a Pécsi toronyháznak.
Miután mindenki keresni akar majd az építkezésen, ki ezt spórol ki, ki azt!
Eladott Ország
A területet fejlesztő Property Market Kft. Garancsi István, (kötélbarát és visszacsorgató pajtás ) fidesz-közelbe sorolható nagyvállalkozó tulajdona, így a mindentudó Lázár sem tudott mit kezdeni. Orbán Viktor barátsága ismét aranyat ért, vagy legalábbis milliókat, a kedvezményezett ezúttal pedig nem más mint Garancsi István, a Videoton tulajdonosa. A lényeg már megint Orbán Viktor és adófizetői pénzen élősködő jóbarátja, Garancsi körül van. A csókos kötélbarát iránti nagylelkűség lényegi oldalán az az egyáltalán nem nehezen kisakkozható szándék áll, hogy a haveri építőipari céget kell mindenáron helyzetbe hozni. A stróman, vagy a stróman strómanja, ha úgy tetszik, megbízható partner, aki visszacsorgatja a milliárdokat, ahol azoknak helyük van.
static.regon.hu/ma/2017/10/02.jpg
advocat
Párizsban egy felhőkarcoló van! És nem lesz több. Igaz a miniszterelnöknek nem csókosa (mert nem barát csak lead valamennyit) az építő.
Clavigo
Vazzzze,,,amihez ezek hozzá érnek... !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.