A Deutsche Welle szerint a migráció kérdéséről tárgyal Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. A sajtóorgánum felidézi, milyen keményen szólt be többször is a magyar kormányfő német kollégájának ebben az ügyben, ami felveti a kérdést: lehet-e mondanivalójuk egymás számára?

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Shikari: álmodban! Arrafelé nem csak a plakátokon élnek jól az emberek, viszont a korripciót a családi mutyit, az uram-bátyám rendszert nem tűrik. De legyen igazad, hátha hamarabb a megérdemet cellájába kerül. Tudod arrafelé a vezető politikusokat is lecsukják, ha törvényt sért. Csak emlékeztetőül, egy a sok közül, Quaestor ügy, benfennfentes kereskedelem (TV interjú: utasitottam a minisztereket...), 30 év.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ma semmi nem fog történni azon kívül, amit már most is tudunk: ameddig Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, nem lesz béke és nem lesz megoldás a migrációs problémára. Mivel már egy ideje kinőtte a pannon szemétdombját, és többé-kevésbé joggal felpakolta magát Európa térképére, ahogy Magyarországon nem lehet béke, csak büdöslibsikbuzigenderkommunisták, akiket minden áldott nap le kell győzni, mert különben mindmeghalunk, úgy Európában sem lesz soha béke, ameddig a szánalmas döntéshozatali asztalok mellett a felcsúti üstökösnek helye van, és felteheti a lábát az asztalra. Ez már régen nem kétmillió ember további nyolcat megnyomorító sötét magánügye, hanem egy elvileg uniós tagállam kormányának ázsiai hőbörgése.

Hát így tárgyalgassanak vele, a gáláns-elegáns úriemberrel, így terítsék le előtte a vörös szőnyeget, így udvariaskodjanak vele, így igyák minden szavát, így vigyorogjanak az erdő felől közelítő, előre feltételeket szabó, mindenkit bemószeroló, kemény korrupt emberrel egy fotón, így magyarázzák ki, hogy a fekáliát miért jobb berúgni az ágy alá, mint kihajítani a francba, így tördeljék a kezüket és ráncolják a homlokukat, hogy ejnyebejnye hát már megint mit nem hallunk Orbán úr háza tájáról. Áltassák magukat és reménykedjenek bátran, az biztosan segíteni fog. Nem fog.
kokopelli
@Madácsi Pali: ..nem csak az átlag politikust zavarják el a francba,de még a
H.Kohlt is kirugták anno a "schwarz" pártfinancirozása miatt! Azelőtt a H.Schmidt
is visszalépett egy parlamenti "bizalmatlansági indítvány" elfogadásával...stb!
Minisztereket zavartak el anyagi sumák miatt! Nem "Orbanisztán" dúl arrafelé!
Madácsi Pali
@Shikari: te agyatlan barom! Viktor Viktorovics Gecikov mikor lessz felelős a borsodi darabolós gyilkosságért, ahol az áldozat párjával végignézették a fiatalember megölését, feldarabolását? Ezek nem migráncsok voltak. A szörnyűséget mindegy, hogy menekült, menekültnek álcázott terrorista, migráns, vagy őshonos követi el, azért személy szerint az elkövető a felelős! Te lázitó barom.
Madácsi Pali
@Shikari: ezaz az erkölcsi fertő ahová már a multkor sem követtelek, meghagyom nektek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.