Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtökön este a reggeli szintekhez képest.

Jelentősen erősödött a forint

Az euró jegyzése 323,60 forintra csökkent este hétre a reggel fél hétkor jegyzett 325,34 forintról. Az euró csütörtökön 322,84 és 325,50 forint között mozgott. A dollárral és a svájci frankkal szemben is erősödött a forint: a svájci frank árfolyama 280,93 forintról 278,72 forintra, a dolláré pedig 279,07 forintról 276,66 forintra csökkent.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.vom

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Matolcsy minden rokona most kereste fossá magát a forex-en...,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
@papa.49: kétszeres igazság :) Egyébként igaz!!!
Jozefina
Erősödött igen!! Akinek volt nagy mennyiségű EURO-ja az eladhatta 330-ért és most vissza válthatja 324 ért. Vagyis akinek volt kb 500 ezer EURÓ, az kapott 160 millió forintot és ha most vissza váltja EURO-ra akkor kap kb 509 ezer EURO-t!! Azazaz pár nep alatt keresett közel tíz ezer EURO-t. Gondolom ezt kuszaszem és az MKB bank környékén már meg tették!!?? És millilókat kaszáltak!!!??
papa.49
@Jozefina: Szeretik a fiúk a shortolást !!!
human
@Jozefina: Igen. Hogy mi meg közben szívrohamot kapunk az árfolyamugrástól, és a NEM bennfentes piac meg próbálja kitalálni, hogy most akkor mi van, na azt ők magasról leszarják.
Clavigo
Muhahaha-ha-ha... ezt csak a gyenge elméjű fitymasz szavazóknak tudják bemesélni.. A kilakoltattokról nem is beszélve.. Máá megmegint győztünk..oszt jó napot.
36
A Portfolio tegnap írt erről egy jó cikket. Számításaik szerint, a 2020-ig euroban beérkező támogatásokat ma már 580 milliárd forint plusszal lehet a forint gyengülés miatt számolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.