A Jobbik régi gazdája Amerikában kért letelepedési engedélyt, az utóbbi időben már át is helyezte gazdasági tevékenységének a súlypontját. A hét elején röppent fel a hír, hogy Simicska Lajos ismeretlen áron és "szinte" mindenét eladja üzlettársának, Nyerges Zsoltnak. Nincs indoklása az adásvételi akciónak, ahogy arról sincs hír, hogy miből és mennyi pénze volt a vásárlónak, hogy megvegye a közel 80 milliárdosra becsült cégbirodalom eddig még ismeretlen részét. A Jobbikot kicsinálta, így most lelép A Jobbik finanszírozójaként elszenvedett áprilisi választási vereség óta a

Forrás: 888.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo-jo tudom, hogy 888. nem is ott talaltam a cikket, hanem a Startlapon,...
Szoval akkor az mar biztos lenne, hogy simics nem volt a 6 kitiltott politikus kozott 2015-ben?
Viszont ezt az allitast azert nem hiszem el, mert hiaba visz oriasi toket Amerikaba, trump nem igazan akar meg Kozep-europabol sem betelepedot... Xenofob a dragam,...:o)))
Ja, es asszem, Amerikaval van kiadatasi egyezmenyunk, tehat nagyon erosen meg kell kapaszkodnia ott, hogyha meg akar elni...:o))

Good luck, simics!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.