A hajmáskéri fiatalember egy szemelyes cellában van, melyet a nap 24 órájában kamerák figyelnek, így az őrök meg idejében észrevették, mire készül.

Lepedővel akarta felakasztani magát a sólyi gyermekgyilkos

A Blikk információira hivatkozva az atv.hu azt írja, K Ferenc egy lepedőt kötött az ágya rácsához, így próbálta felakasztani magát. Mint imsert, K. Ferenc egy erdős részre csalta, majd egy kővel agyonverte a nyolcéves Adriennt. A kislány lemeztelenített holttestét egy patakmederben talalták meg. Az még nem derült ki, hogy gyilkosa szexuálisan is bántalmazta-e a gyereket.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nem véletlenül van egyedül a cellában! Azt hiszem kapna a raboktól... még ők is "megvetik" a gyereket bántalmazókat. Mi, a "szabadok", már nem gyülekezhetünk, bármikor lehallgathatnak "törvényesen" és akkor egy ilyen szemét egyednek még az arcát sem lehet mutatni?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ez se cigány,igaz jogvédők???Ezen már a "kifehérítés" sem segített!!!
KisGenyo2
lepedővel?!?! Mért nem adnak neki drótot?
sokanvagyunk
Nem tudom, másnak is ez jelent meg a cikkel együtt?
"Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe."
Szóval lepedő helyett internetet, telefont a börtönökbe!
Dr plágium
Sajnos a technikai felszereltség jól működik a börtönökben.
Macskaszem
Na basszus, most fizethetjük minimum 20 évig a koszt és kvártélyt a rühes kis fostalicskának.
KisGenyo2
@Macskaszem: És mivel életfogytot nem kaphat, ezért még egyet kinyírhat majd, amikor kijön... Nade! Elsők a jogai, az ilyen férgeknek is!
eszegfu
Nem véletlenül van egyedül a cellában! Azt hiszem kapna a raboktól... még ők is "megvetik" a gyereket bántalmazókat. Mi, a "szabadok", már nem gyülekezhetünk, bármikor lehallgathatnak "törvényesen" és akkor egy ilyen szemét egyednek még az arcát sem lehet mutatni?!
ittott
szívesen tekernék rajta egyet. kettőt. több napon keresztül, hogy élvezze a halálfélelmet.
Borsodi
Ez ember? Ez egy mocskos patkány akit fel kellene akasztani nem etetni és félteni,az a baj ezek szaporodnak nem a Magyar.
bencemacska
Akarta?
Nagyon sok rab lesz öngyilkos, akit nem tudnak újraéleszteni. Az ő "kezdeményezését" viszont rögtön észlelték!
Kamu, zsarolás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.